Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » Στη Μύκονο έφεραν ξαπλώστρες με 5.000 €

Στη Μύκονο έφεραν ξαπλώστρες με 5.000 €

Στην Ελλάδα της κρίσης διάσημο εστιατόριο παράγγειλε τις πιο ακριβές ξαπλώστρες

Χάρη στο απαιτητικό πελατολόγιο, που δεν διστάζει σε μερικές ώρες να ξοδέψει ποσά από 5.000 μέχρι 10.000 ευρώ για να βιώσει την πολυτέλεια του «Nammos», φέτος αποφασίστηκε μια luxury ανανέωση της παραλίας από την τριάδα των ιδιοκτητών – κίνηση που κρίθηκε επιβεβλημένη προκειμένου να δοθεί μια πινελιά έξτρα πολυτέλειας στην πιο διάσημη παραλία του νησιού, την οποία επισκέπτονται εκπρόσωποι του διεθνούς jet set, μεγιστάνες του πλούτου και σταρ του Χόλιγουντ.

Ετσι οι 300 νέες ξαπλώστρες μαζί με τα στρώματα και τις ομπρέλες δεσπόζουν από την αρχή της φετινής σεζόν στην ακρογιαλιά του μικρού κόλπου, κλέβοντας την παράσταση σε ένα νησί που η λέξη «κρίση» απλά δεν υπάρχει.

Οι νέες ξαπλώστρες εγκαινιάστηκαν ήδη από τους πελάτες τους διάσημου εστιατορίου που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι δεν φείδονται χρημάτων προκειμένου  να απολαύσουν τη χλιδή έστω και στην απόλυτη υπερβολή της

Την ώρα που το σύνολο της ελληνικής επικράτειας βιώνει τα αποτελέσματα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της νέας φοροκαταιγίδας, το απαλό αεράκι που φυσάει στον κόλπο της Ψαρούς δροσίζει τους ακόμη πιο τυχερούς -από φέτος- θαμώνες του διάσημου sea side restaurant της Μεσογείου.

Η τριάδα των ιδιοκτητών του επιχείρησε στον χώρο της παραλίας μια εντυπωσιακή ανανέωση αγοράζοντας νέες πανάκριβες ξαπλώστρες και ομπρέλες με κόστος που κόβει την ανάσα. Αυτό πάντως δεν πτόησε τους ιδιοκτήτες του διάσημου εστιατορίου που ποντάρουν ότι η μεγάλη αυτή επένδυση θα αποσβεστεί στο άψε σβήσε. Η λέξη «ανανέωση», η οποία έχει καταστεί απαγορευτική στο σύνολο σχεδόν των τουριστικών επιχειρήσεων λόγω της βαθιάς κρίσης και των φόρων, κρίθηκε απαραίτητη από τον Ζαννή Φραντζέσκο, τον Κωνσταντή Κουσαθανά και τον Σάμι Ιμπραήμ προκειμένου να δώσουν ένα νέο άρωμα πολυτέλειας στην πιο διάσημη παραλία του Νησιού των Ανέμων, εκεί όπου δεν φυσάει ποτέ.

Γι’ αυτό δεν δίστασαν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να ξοδέψουν 1,5 εκατ. ευρώ για τις 300 νέες ξαπλώστρες που παρήγγειλαν, μαζί με τις ομπρέλες και τα στρώματα, την άνεση των οποίων απολαμβάνουν ήδη οι θαμώνες του «Nammos». Και μπορεί για κάποιους το συγκεκριμένο bar-restaurant να θεωρείται μακράν το πιο luxury σε παραλία της Μυκόνου, οι ιδιοκτήτες του όμως έπραξαν το αυτονόητο. Προέβησαν σε μια κίνηση με τεράστιο κόστος, την οποία ίσως κάποιοι θεωρήσουν προκλητική στις εποχές που ζούμε, ωστόσο η Μύκονος συνεχίζει να παραμένει ένα βασίλειο της υπερβολής, κάτι σαν αυτόνομο κρατίδιο μέσα στον ελλαδικό χώρο, το οποίο λειτουργεί με τους δικού του νόμους και κανόνες.

Οι επιχειρηματίες του συγκεκριμένου εστιατορίου γνωρίζουν πολύ καλά ότι μπορεί να είναι πρώτοι σε αυτό που κάνουν εδώ και χρόνια, αλλά, όπως έχουν πει σε γνωστούς και φίλους, χρειάζεται να προβαίνουν και σε κινήσεις ανανέωσης για να μείνουν στην κορυφή. Για να εξασφαλίσουν την επιτυχία, λοιπόν, δεν δίστασαν να βάλουν βαθιά το χέρι στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, επιλέγοντας όχι απλώς το καλύτερο, αλλά και το ακριβότερο της αγοράς.

Η συγκεκριμένη ξαπλώστρα είναι της εταιρείας Seora, με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία, και ονομάζεται Riviera Sunbed. Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από μαόνι και ατσάλι κορυφαίας ποιότητας.

Ο σχεδιαστής της είναι ο Ελληνας Αντώνης Λογοθέτης, ο οποίος εξηγεί πώς προέκυψε η νέα ξαπλώστρα του «Nammos» που κοστίζει μόνη της, χωρίς το στρώμα της Loro Piana που επιλέχθηκε, 2.800 ευρώ. Με το στρώμα της ιταλικής εταιρείας που κοστίζει 1.000 ευρώ και την ομπρέλα της φίρμας Tuuci από το Μαϊάμι, η τιμή της οποίας είναι 1.200 ευρώ, το συνολικό κόστος ανέρχεται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 5.000 ευρώ. «Ως σχεδιαστής της εταιρείας», εξηγεί ο κ. Λογοθέτης, «η ιδέα μου ήταν να δημιουργήσω ένα νέο look, βασισμένο στην πολυτέλεια των γιοτ, το οποίο, όμως, ταυτόχρονα δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία παραλίας που αντανακλά την ατμόσφαιρα και την τοποθεσία όπου βρίσκεται το “Nammos”».

Το αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις ομπρέλες της Tuuci, που ήρθαν από το Μαϊάμι, αλλά και τις νέες πετσέτες για τις οποίες πλήρωσαν 160.000 ευρώ, είναι σίγουρα εντυπωσιακό.

Συντάκτης

Άρθρα : 16690
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top