Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Πλεξίδας: «Τζάμπας ο Κούγιας»

Πλεξίδας: «Τζάμπας ο Κούγιας»

φ2

Mε αιχμές η απάντηση Πλεξίδα στον Κούγια.

Μετά την ατάκα Κούγια ότι αν ο Πλεξίδας βρει μπάλα θα την παραδώσει σε αστυνομικό τμήμα θεωρώντας ότι είναι βόμβα ήρθε η απάντηση απο τον Τρικαλινό.

Αναλυτικά: Η εταιρεία αλλά και εγώ προσωπικά έχουμε ανεχθεί πάρα πολλά την φετινή χρόνια από τον κ Κούγια, και δεν απαντήσαμε ποτέ έχοντας πάντα ως γνώμονα το καλό της ΑΕΛ. Η περίοδος χάριτος κύριε Κούγια έλαβε τέλος. Τα λόγια και οι συνεχείς ανακοινώσεις είναι «τζάμπα» για αυτό και είστε ιδιαίτερα καλός σε αυτά. Κατηγορείτε και κρίνετε επί παντός επιστητού προσπαθώντας να καλύψετε τα δικά σας προβλήματα που τα βλέπετε σιγά σιγά να βγαίνουν στην φορά. Για να έχετε το δικαίωμα να κρίνετε πρέπει καταρχήν εσείς ο ίδιος να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας.

Το να κατηγορείτε ανθρώπους στους οποίους οφείλετε δείχνει τον πανικό σας. Η συνέχεια θα δοθεί εκεί που πρέπει και όχι μέσω ανακοινώσεων. Όσο για τις υποτιθέμενες γνώσεις που θεωρείτε ότι έχετε στο ποδόσφαιρο, το αποδεικνύει η πορεία σας σε αυτό, τα τελευταία 15 χρόνια, εκτός φυσικά την φετινή χρόνια σας, που η ΑΕΛ έκανε πάλι το θαύμα της.
Εμείς σύμφωνα με τα λεγόμενα σας «πάμε την μπάλα στο αστυνομικό τμήμα». Εσείς όταν την πιάνετε σε ποιον την πάτε;

Πλεξίδας Ευάγγελος

Συντάκτης

Άρθρα : 16689
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top