Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΠΑΛΗ » Με επιτυχία το σεμινάριο ΚΑΡΠΑ του ΑΠΣΤ και ΕΕΣ

Με επιτυχία το σεμινάριο ΚΑΡΠΑ του ΑΠΣΤ και ΕΕΣ

IMG_0408

Η ΚΑΡΠΑ- Βασική υποστήριξη ζωής  ήταν το θέμα του βιωματικού σεμιναρίου που διοργανώθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου.

Το σεμινάριο διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Μπάρας από τον ΑΠΣ Τρίκαλα: Ελληνορωμαϊκή πάλη και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τρικάλων), στο πλαίσιο των πολύπλευρων δράσεων που απαρτίζουν το πρόγραμμα καλών πρακτικών «παλεύουμε για τα παιδιά μας».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Μπάρας και η ιδέα για την πραγματοποίηση αυτής της ενδιαφέρουσας από κάθε άποψη ενημέρωσης προέκυψε από τον προβληματισμό μας, που έχει σαν στόχο το παιδί και την εκπαίδευσή του μέσα από αθλητικές και πολιτισμικές- κοινωνικές δραστηριότητες.
Το θέμα επίκαιρο αφού συμπίπτει με την καθολική συμμετοχή των παιδιών και ενηλίκων στην οργανωμένη άσκηση και όχι μόνο.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν ογδόντα άτομα και  στο τέλος παρέλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Ο σύλλογός μας θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη της Βίκυς Γκούμα – συζύγου του κου Μιλτιάδη Μασούρα (αντιπροέδρου του συλλόγου μας) αφιέρωσε το σεμινάριο στη μνήμη της και παράλληλα δώρισε έναν εκπαιδευτικό εξωτερικό απινιδωτή στον  Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό (Τρικάλων) για τις ανάγκες της εκπαίσευσης.

Στο σεμινάριο παρέστησαν η πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τρικάλων) κα Λιάγκα , καθώς και ο αντιπρόεδρος κος Κολίτσας και τους ευχαριστούμε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη βασική εισηγήτρια του σεμιναρίου κα Ελένη Γιοβανοπούλου και την ομάδα εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τρικάλων) οι οποίοι ενημέρωσαν τους εκπαιδευόμενους και απάντησαν σε δεκάδες ερωτήσεις τους και τους ευχαριστούμε θερμά για την εθελοντική τους προσφορά.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους γονείς των μαθητών- αθλητών μας που με τεράστιο ενδιαφέρον παρακολουθούν το σύλλογό μας και τις δράσεις του.

Τέλος ευχαριστούμε τους προπονητές και την ομάδα εθελοντών ΔΥΝΑΜΑΙ του συλλόγου μας

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας

afisa ΚΑΡΠΑ2 IMG_0413 IMG_0416 IMG_0417 IMG_0420 IMG_0423 IMG_0425 IMG_0426

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16697
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top