Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Super League » ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Παραμύθια για αγρίους»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Παραμύθια για αγρίους»

O Oλυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση  σημειώνοντας πως όλα αυτά είναι ψέματα

ImageHandler.ashx

βγήκαν στο φως της δημοσιότητας κάποια δημοσιεύματα τα οποία εμπλέκουν τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη. Παραδόξως απάντησε η ΠΑΕ που  εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά, σημειώνοντας πως όλα αυτά είναι ψέματα και πως εκτοξεύεται για μια ακόμα φορά λάσπη κατά του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Για άλλη μια φορά η αποσπασματική χρήση υποκλαπεισών τηλεφωνικών συνομιλιών από συγκεκριμένα κέντρα συμφερόντων καταλήγει σε σκόπιμη παραποίηση του περιεχομένου τους προκειμένου να κατασκευαστούν «παραμύθια για αγρίους» με πολύ λάσπη και ψέμματα. Η φαιδρότητα της ιστορίας δεν επιδέχεται καν διάψευσης, απλώς προκαλεί θυμηδία σε όποιον τη διαβάσει.

Η χρήση και αναπαραγωγή μάλιστα ηχητικού υλικού από ερευνώμενη δικογραφία εκθέτει τους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς που χειρίστηκαν και χειρίζονται την υπόθεση και καταδεικνύει τη σκοπιμότητα της μεθοδευμένης άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου.

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προσφύγει για μια ακόμη φορά ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης, όπως έχει πράξει σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν και έχει δικαιωθεί, προκειμένου να λογοδοτήσουν για μια ακόμη φορά ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Θωμαίδης και ο «γνωστός» κ. Τριανταφυλλόπουλος.

Πηγή: Parapolitika.gr

Συντάκτης

Άρθρα : 16748
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top