Η ΑΕΚ καταλήγει σε Κετσπάγια

Στην Κύπρο υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ έχει ήδη προχωρήσει τις επαφές

PODO 31

Στην Κύπρο υποστηρίζουν πως η ΑΕΚ έχει ήδη προχωρήσει τις επαφές με τον Γεωργιανό, και μάλιστα, οι πρώτες κουβέντες είχαν γίνει προτού ο Φιλίπ Μοντανιέ, δώσει την οριστική του (αρνητική) απάντησή του.

Μάλιστα, η ΑΕΚ έχει εξετάσει την περίπτωση του Κετσπάγια και άλλες φορές στο παρελθόν, καθώς πρόκειται για έναν άριστο γνώστη τόσο του συλλόγου, όσο και της ελληνικής πραγματικότητας.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Ένωσης» (και πρώην τεχνικός του ΑΠΟΕΛ) φαντάζει ως βασικός υποψήφιος για τον πάγκο της ομάδας έχοντας μάλιστα την απεριόριστη εκτίμηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος φέρεται να έχει προκρίνει την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του. Μάλιστα, η ειδοποίηση στον Κετσπάγια ήταν να έρθει το δυνατό συντομότερο και ο ίδιος «πάτησε» Αθήνα αργά το βράδυ της Κυριακής και από τη Δευτέρα αναμένονται οι εξελίξεις.

Ο ίδιος απέφυγε να κάνει κάποια δήλωση στο αεροδρόμιο, ωστόσο, από το περιβάλλον του έχει διαρρεύσει ότι είναιν ενθουσιασμένος με την προοπτική να αναλάβει τα ηνία της ΑΕΚ.

Ούτε καν… για Ζένγκα

Από εκεί και πέρα, ο 56άχρονος προπονητής Ζένγκα, πέρα από τις φήμες που κυκλοφόρησαν μετά από κάποιες διερευνητικές συζητήσεις με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.