Πρώτο στα Μπαράζ το Ελευθεροχώρι

 

 

Την πρωτιά του ομίλου πήρε η ομάδα του Ελευθεροχωρίου


Την πρωτιά του ομίλου πήρε η ομάδα του Ελευθεροχωρίου που στην τελευταία αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αστέρα Πετριτής και ανήλθε πανηγυρικά στην Football League 2. Χαμόγελα όμως και για τους γηπεδούχους καθώς είναι η δεύτερη ομάδα που ανεβαίνει απο τον όμιλο.

οΟι παίκτες του Ελευθεροχωρίου στο 11΄άνοιξαν το σκορ. με το γκολ που πέτυχε  Ρούκας β Στο 31΄ο Αστέρας ισοφάρισεμε πλασε του  Π. Πάγκαλη, που πλασάρε ιδανικά στην έξοδο του Νιάρχου και 1 – 1. Στο 62΄ οι Μαύροι Αετοί μπήκαν μπροστά ο Ρούκας έδωσε στον Καραστέργιο κι αυτός με σουτ  πέτυχε το 1-2. ωστόσο στις καθυστερήσεις, ο Δ. Στούπας βρήκε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2 – 2 και να κρατήσει το εντός έδρας αήττητο για την κερκυραϊκή ομάδα.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Β. Ξάνθης): Ριγανάς, Καλούδης, Π. Λέσσης, Πολύζος, Αλ. Πάγκαλης, Πρ. Πάγκαλης, Γράντος, Ασπιώτης (Καλησπεράτης), Δ. Στούπας, Χρ. Γεωργοπάλης, Γούναρης. ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ (Στ. Ψύχος): Νιάρχος, Μπαρμπαρούσης (58΄Καραθάνος), Τσιγάρας, Σκράπαρης, Ρόμπος, Καραστέργιος, Καραβαγγέλης, Χοντζάι, Ευθυμίου (66΄Σκρέκας), Ρούκας (89΄Κωσταρέλος), Γιαννούλας.

Τα αποτελέσματα

Αστέρας Πετριτή-Ελευθεροχώρι 2-2
Βελισσάριο-Γαρδίκι 4-1

Τελική βαθμολογία

Ελευθεροχώρι 11

Αστέρας Πετριτή 10

Βελισσάριο 9

Δόξα Γαρδικίου 4.