Tρικαλινές επιτυχίες στα Αλεξάνδρεια

Αθλητές-τριες Τρικαλινών συλλόγων διακρίθηκαν

Κατσιούλας Καρύδης  ΡΟύσος και Ζήκος πέτυχαν ση,αντικές διακρίσεις στα αθλήματα τους, ωστόσο έκλεψε την παράσταση ο  Οδυσσέας Μυχενιδης (ΑΣ Κένταυρος) σημείωσε στη σφαιροβολία εφήβων 18.79μ και σφαιρα πάιδων 20.79 επιβεβαιώντας με τον καλυτερο τρόπο την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση.

Με τον σφαιροβόλο Οδυσσέα Μουζενίδη να ξεχωρίζει για ακόμα μια φορά με τις επιδόσεις του και πολλά ακόμα χαμόγελα ολοκληρώθηκαν τα φετινά «Αλεξάνδρεια» στην Έδεσσα.

Ο ρίπτης του Γιώργου Μποτσκαρίωβ αγωνιζόμενος ταυτόχρονα στις δύο κατηγορίες, επικράτησε τόσο στους παίδες με 20.79μ. (5kg) όσο και στους έφηβους 18.79μ. (6kg), επιβεβαιώνοντας ξανά τα όρια για ευρωπαϊκό και παγκόσμιο αντίστοιχα. Στην κατηγορία των ανδρών ο Τάσος Λατλιφλάρι κέρδισε το τρίτο χρυσό για τον ΑΣ Κένταυρο Χαλκιδικής με 17.39μ., δίνοντας στον σύλλογο την κυριαρχία στο αγώνισμα. Η Ολυμπία Πετσούδη μετά το 13.15 στα «Ζαχαριάδεια» ανέβηκε ξανά στην πρώτη θέση των ψηλών εμποδίων, με τον αέρα και ένα τράβηγμα στο δικέφαλο να μην της κάνουν το χατίρι για επιβεβαίωση του ευρωπαϊκού όριο με 13.41. Στα 110μ. εμπόδια ο Μιχάλης Κιάφας τερμάτισε σε 14.79 ενώ οι ταχύτεροι στα 100μ. ήταν ο Βασίλης Δαδάκος του Μεσσηνιακού με 10.98 και η Κατερίνα Σαρρή του ΓΣ Βενιζέλου με 11.95. Στο μήκος η Βολιώτισσα μαμά Κατερίνα Βέργου επέστρεψε δυναμικά στο άλμα σε μήκος κερδίζοντας το χρυσό με 5.76μ. μόλις στο δεύτερο της αγώνα μετά τη γέννα. Δεύτερο χρυσό και για την Ελένη Λευκοπούλου σε λίγες μέρες με επίδοση 2:11.71 στα 800μ. Στις μικρότερες κατηγορίες η κορασίδα Λιάνα Παπαδοπούλου τερμάτισε σε 14.12 τα 100μ. εμπόδια και ο παμπαίδας Θοδωρής Λάμπης από την Έδεσσα πέτυχε 6.34μ. στο μήκος.