Ανακοίνωσε παραμονή Πεδουλάκη

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άναψε το «πράσινο φως» της επέκτασης

70CAC2E0C2A62078B7E76A12AF169E0F

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άναψε το «πράσινο φως» της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών, έχοντας εκτιμήσει τη δουλειά του «Αρτζι», ο οποίος μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να… συμμαζέψει το παιχνίδι των «πράσινων», να δώσει προτεραιότητα στο… μέλλον του Παναθηναϊκού (Χαραλαμπόπουλο, Παπαγιάννη), και να αφήσει υποσχέσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, απέναντι σε έναν Ολυμπιακό με πιο «γεμάτο» ρόστερ, στόχος όμως που τελικά δεν επετεύχθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση λιτή ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αργύρη Πεδουλάκη».

«Πάνω απ’ όλους και όλα η ομάδα»

Ο Έλληνας προπονητής μιλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την επόμενη ημέρα των «πράσινων»:

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα με τις αρχές, τις αξίες και την παράδοση του Παναθηναϊκού», είπε αρχικά ο Πεδουλάκης και συνέχισε:

«Μια ομάδα που θα αγωνίζεται σκληρά κάθε στιγμή στο γήπεδο», τόνισε αρχικά ο κόουτς του «τριφυλλιού» και συνέχισε: «Δεν πρόκειται για αλλαγή σελίδας, αλλά για αλλαγή βιβλίου μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη, οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν ένας από τους τρεις ”πυλώνες” του Παναθηναϊκού μαζί με τον κόσμο και την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

Έχουμε μια βάση Ελλήνων αθλητών και θέλουμε να την πλαισιώσουμε με ξένους παίκτες οι οποίοι θα έχουν κίνητρο και ποιότητα. Σύνθημά μας είναι: πάνω απ’ όλους και όλα η ομάδα. Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εμπιστοσύνη του».