Κοντά σε ανανέωση Στραματσόνι – Παναθηναϊκός

οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά με τον Ιταλό  στον πάγκο τους

 

Με κεντρικό θέμα συζήτησης «ο Παναθηναϊκός της νέας σεζόν» πραγματοποιήθηκε  η πρώτη συνάντηση κορυφής στο «τριφύλλι» μετά το πέρας των υποχρεώσεων της ομάδας για τη σεζόν 2015/2016.

Από την κουβέντα που έγινε ανάμεσα στους Γιάννη Αλαφούζο, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Αντρέα Στραματσόνι προκύπτει ότι οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά με τον Ιταλό προπονητή στον πάγκο τους, καθώς ο πρόεδος της ΠΑΕ είναι πεπεισμένος ότι είναι ικανός να αλλάξει την εικόνα του συλλόγου σε αγωνιστικό επίπεδο.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν εκτενώς και για το σχεδιασμό της νέας περιόδου. Η απόφαση για σημαντική ενίσχυση του Παναθηναϊκού με παίκτες «πρώτης γραμμής» είναι ειλημμένη και πιο συγκεκριμένα θα αποκτηθούν επιθετικός, αμυντικός χαφ, εσωτερικός μέσο, ενώ θα υπάρξει σίγουρα και ενίσχυση στο κέντρο και στα άκρα της άμυνας. Στραματσόνι και Ζιλμπέρτο Σίλβα θα βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή» επί καθημερινής βάσης με σκοπό να γίνει το καλύτερο δυνατό στην καλοκαιρινή περίοδο.

Επίσης συζητήθηκε και το θέμα των αποχωρήσεων-αποδεσμεύσεων, καθώς υπάρχουν αρκετοί παίκτες που θα λύσουν τα συμβόλαιά τους, όπως και άλλοι που θα παραχωρηθούν δανεικοί. Αυτοί που δεν θα βρίσκονται σίγουρα στο ρόστερ της ομάδας για την επόμενη περίοδο θα είναι οι Σάντσεθ, Εσιέν, Βέμερ, Πέτριτς (αποσύρεται από την ενεργό δράση) και Πράνιτς