Aρχισε ο …πόλεμος για την ΕΠΟ

Εβγαλε ανακοίνωση ο ΟΣΦΠ και απάντησαν άμεσα ΠΑΟΚ και ΑΕΚΟ Ολυμπιακός επιτέθηκε κατά της… συμμαχίας των δύο «Δικεφάλων» με τους Θεσσαλονικείς και την «Ένωση» να απαντούν με σκληρές εκφράσεις, όλοι μέσω διαρροών τους.

Αρχικά, η πρόταση του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκου Τζώρτζογλου, να «καθίσουν» στο ίδιο τραπέζι οι τέσσερις μεγάλοι για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, έφερε την αντίδραση του Ολυμπιακού, ο οποίος αρνείται κάθε επαφή, κάνοντας λόγο για σχέσεις Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα.

Αναλυτικά, η θέση του Ολυμπιακός:

«Αναφορικά με τις προτάσεις για ενδεχόμενη συνάντηση των 4 του ελληνικού ποδοσφαίρου την οποία πρότειναν εκπρόσωποι ποδοσφαιρικών ενώσεων, η απάντηση του κ. Μαρινάκη είναι ξεκάθαρα αρνητική. Μια τέτοια συνάντηση δεν θα μπορούσε ποτέ να πραγματοποιηθεί αφού ειδικά τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί η έμμεση αλλά και η άμεση σχέση των κυρίων Μελισσανίδη και Σαββίδη με το οργανωμένο έγκλημα και τον υπόκοσμο στην Ελλάδα και το εξωτερικό».

Η πλευρά του ΠΑΟΚ, τόνισε πως:

«Όλα αυτά τα ενδεχόμενα μπορούν να συζητηθούν όταν αρθούν οι περιοριστικοί όροι του κ. Μαρινάκη που πλέον δείχνει να κατανοεί και τον όρο εγκληματική οργάνωση. Φυσικά με τόσες κακουργηματικές κατηγορίες στην πλάτη του, μάλλον το τελευταίο που προλαβαίνει να τον απασχολήσει είναι η αυτογνωσία».

Η θέση της ΑΕΚ:

Σκληρή ήταν και η απάντηση της ΑΕΚ στη διαρροή του Ολυμπιακού, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «ο τίτλος του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης έχει απονεμηθεί στους «ερυθρόλευκους» με πάσα επισημότητα από την ελληνική δικαιοσύνη».

Αναλυτικά: «Κατανοούμε την ακραία τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού. Και αυτό το γνωρίζει ο ίδιος περισσότερο από τον καθένα. Με συνέπεια να μην έχει τον έλεγχο των όσων δημόσια υπογράφει. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Ο άνθρωπος, πέφτοντας στον κόσμο των… παραισθήσεων, φαντασιώνεται αντιστροφή ρόλων και πράγματα τα οποία θα ήθελε να συμβαίνουν στην πραγματικότητα. Θα προσπαθήσουμε απλώς να του θυμίσουμε ότι ο τίτλος του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης του έχει απονεμηθεί με πάσα επισημότητα από την ελληνική δικαιοσύνη».

 

Η απάντηση του Ολυμπιακού σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ:

«Σε αντίθεση με τις παραισθήσεις του πρώην τροφίμου των φυλακών κ. Μελισσανίδη εμείς αντιπαραβάλλουμε την αλήθεια και την εικόνα. Τις φωτογραφίες και τα βίντεο του τελικού στο ΟΑΚΑ. Ας απαντήσει λοιπόν ο ‘εξυγιαντής’ και τζάμπα σωτήρας στο φίλαθλο κοινό της χώρας, ποιοί ήταν αυτοί που τον συνόδευαν στον τελικό του Κυπέλλου στα επίσημα του ΟΑΚΑ και πόσες δεκάδες χρόνια φυλακή είχαν ο καθένας;

Ακόμα περιμένουμε την Πολιτεία, τον κ. Κοντονή και την ΕΛ.ΑΣ. να ασχοληθεί με την εισβολή των ‘ποινικών’ και των εγκληματιών στο ποδόσφαιρο υπό την καθοδήγηση του στενού τους φίλου κ. Μελισσανίδη.

Όσο για τους ευαίσθητους ‘εξυγιαντές’ του Βορρά που μετρούν… κακουργηματικές πράξεις, ακόμα περιμένουμε να πάρουν θέση για την εγκληματική οργάνωση που εξαρθρώθηκε στην Θεσσαλονίκη στην οποία συμμετείχε υπάλληλος και στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αλήθεια, όλοι αυτοί οι Αρμένιοι και Γεωργιανοί που τους έδινε εντολές, ποιό οικονομικό όφελος είχαν να καίνε τα αυτοκίνητα και τα σπίτια του ατζέντη του Κάτσε ώστε να υπογράψει στον ΠΑΟΚ το συμβόλαιο του με τους όρους που ήθελε ο κ. Σαββίδης; Πως τους έχει διαφύγει μια ολόκληρη εγκληματική οργάνωση, μέλη της οποίας προσελάμβαναν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ανταμοιβή για πράξεις όπως η πυρπόληση του αυτοκινήτου του προπονητή της Ξάνθης Λουτσέσκου μετά το ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0-0;».