Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » EEA: Καραμπινάτη παράβαση η μη αποβολή της Παναχαϊκής

EEA: Καραμπινάτη παράβαση η μη αποβολή της Παναχαϊκής

Η ΕΕΑ θεωρεί συνυπέυθυνες η τη ΕΠΟ και τη football league  για το θέμα της Παναχαϊκης.

Με βαρύ πρόστιμο κινδυνεύει η ΕΠΟ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport». Αιτία η σκέψη της ΕΕΑ να καλέσει σε απολογία την Ομοσπονδία, γιατί με γνωμοδότησή της δεν αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα η Παναχαϊκή!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα:
«Η ομάδα της Πάτρας κλήθηκε σε απολογία από την ΕΕΑ «σχετικά με τη συμπλήρωση, με νέα ισόποση της ολοσχερώς καταπεσούσης εγγυητικής της επιστολής». Και στις 26 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε η ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής της Παναχαϊκής στο πρωτάθλημα «λόγω μη συμπλήρωσης της ολοσχερώς καταπεσούσης εγγυητικής επιστολής».

Παρ” όλα αυτά δεν αποβλήθηκε από τη διοργάνωση και αναμένεται να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της, έστω κι αν δεν έχει το απαραίτητο πιστοποιητικό (την Κυριακή αντιμετωπίζει την Καλλιθέα στο Ελ Πάσο). Μέλη της ΕΕΑ έκαναν λόγο για καραμπινάτη παράβαση και γι’ αυτό αρχικά κλήθηκε για παροχή διευκρινήσεων η Football League, η οποία κράτησε τους Πατρινούς στο πρωτάθλημα. Τα όσα υποστήριξε η διοίκησή της δεν έπεισαν την Επιτροπή και γι’ αυτό κλήθηκε και σε απολογία. Όταν απολογήθηκε η διοίκηση Καλογιάννη προσκόμισε γνωμοδότηση της ΕΠΟ στην οποία αναφερόταν ότι η Παναχαϊκή δεν έπρεπε να αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Επί της ουσίας η μικρή λίγκα υποστήριξε ότι «πειθάρχησε» στην… οδηγία της ομοσπονδίας για την υπόθεση των Πατρινών.

Ο αθλητικός δικαστής της Β’ Εθνικής τιμώρησε την Παναχαϊκή με αφαίρεση 12 βαθμών, επειδή έλαβε μέρος στο πρωτάθλημα χωρίς να διαθέτει πιστοποιητικό συμμετοχής. Για την ΕΕΑ έχει ευθύνες και η ΕΠΟ για την συμμετοχή της ιστορικής ομάδας και γι’ αυτό αναμένεται να την καλέσει σε απολογία».

Συντάκτης

Άρθρα : 16761
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top