Κούγιας: . «Η ΑΕΛ έχει Αδειοδότηση»

 

Δείτε τι είπε ο  ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για την Αδειοδότηση

Ο  κ.Αλέξης Κούγιας μίλησε  στο ΑΕΛ radio για τα σχέδια που έχει για το μέλλον αλλά και για το φλέγον ζήτημα των τελευταίων ημερών, αυτό της αδειοδότησης.

Για το αγώνα με τον Αχαρναϊκό:
«Βλέπεις αυτά τα νεαρά παιδιά να παίζουν στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος και να κερδίζουν με αυτόν τον τρόπο. Μας έδωσαν σήμερα για ακόμη μία φορά τον τίτλο της «Βασίλισσας», γιατί η ομάδα μας είναι «Βασίλισσα» του Ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για την άνοδο και για το μέλλον:
«Είμαι χαρούμενος για την άνοδο της ΑΕΛ που δεν πρόκειται να αποτελέσει απλά ένα μέρος των 16 ομάδων της Super League, αλλά θέλει και μπορεί να ανεβάσει το επίπεδο της λίγκας. Αυτό είναι το σύνθημά μας. Η ΑΕΛ θα ανεβάσει το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, θα διδάξει συμπεριφορές, θα διδάξει κοινωνικό πολιτισμό, ότι κάθε Κυριακή είναι μια ποδοσφαιρική γιορτή. Είμαι βέβαιος ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές στο μέλλον. Η ΑΕΛ το 1988 κέρδισε το πρωτάθλημα απέναντι σε ολόκληρο σύστημα αλλά αυτό είναι παρελθόν. Από σήμερα κοιτάμε μόνο μπροστά, κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία και ξεχνάμε οτιδήποτε στραβό. Έχουμε παιδιά που έρχονται να κατακτήσουν τα πάντα. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας, για εμένα και ειδικά για τον γιο μου που είναι φανατικός ΑΕΛ. Έβαλα στοίχημα ότι στα επόμενα πέντε χρόνια η ΑΕΛ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Για την αδειοδότηση:
«Μην ανησυχείτε η ΑΕΛ είναι τεράστια δύναμη. Έχει αδειοδότηση και είναι η πιο καλά λειτουργούσα Ανώνυμη Εταιρία στην Ελλάδα».