Επαιξαν μπάλα οι μαθητές της Πύλης

Ο ι 5οι Μαθητικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου, που ήταν αφιερωμένοι στα παιδιά  του κόσμου

2FF49DA0C3337DC7D8DA5CAAC9D6C12A

Μετά από ένα …μαραθώνιο ποδοσφαιρικών αναμετρήσεων  στους ημιτελικούς προκρίθηκαν  τέσσερες Ομάδες  του Παλαιομονάστηρου, της Πύλης, της Φήκης και της Πηγής.

Το Σάββατο 28 Μάιου το πρωί άρχισε η διαδικασία της διεξαγωγής των ημιτελικών αγώνων των ομάδων που πέρασαν, ενώ  την παρουσίαση είχε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Πύλης κ. Χρήστος Τεντολούρης.  Μετά από τους συναρπαστικούς δυο ημιτελικούς στον τελικό κατέληξαν η Ομάδα της Πηγής και του Παλαιομονάστηρου με νικητή την Ομάδα του Παλαιομονάστηρου που κατέκτησε το Κύπελλο του Τουρνουά, εν μέσων έξαλλων πανηγυρισμών παικτών και φιλάθλων.

Τέλος άρχισε η απονομή των μεταλλίων και κυπέλλων στις τέσσερις ομάδες των ημιτελικών και φυσικά το κύπελλο του νικητή που ήταν η Ομάδα του Παλαιομονάστηρου από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Άρη Τζάνη, στην 2η Ομάδα  της Πηγής την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, στην 3η Ομάδα της Πύλης την απονομή έκανε ο Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου Πύλης κ. Χρήστος Τεντολούρης στην 4η Ο μάδα της Φήκης έκανε ο Εκπαιδευτικός του Δημ. Σχολείου Παλαιομονάστηρου κ. Λάμπρος Χάμος, και τέλος στον πρώτο σκόρερ του Σχολικού Πρωταθλήματος τον μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Παλαιομονάστηρου Σπύρο Καλέτση, την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α. Δ. κ. Κων/νος Πλαστήρας.

6500