Τίτλοι τέλους για Θεοδοσιάδη στην Καρδίτσα

5c2ebf43c77043a0f15634f30ba303b2_LΠαρελθόν θα αποτελέσει από το τιμόνι της Αναγέννησης Καρδίτσας ο Σάκης Θεοδοσιάδης μετά το τέλος της φετινής σεζόν. Ο 41 ετών τεχνικός που διαμένει μόνιμα με την οικογένεια του στα Τρίκαλα αποφάσισε να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους» μετά από έξι χρόνια παρουσίας, αρχικά ως παίκτης και στη συνέχεια ως προπονητής, και να αναζητήσει την επόμενη πρόκληση για την καριέρα του.

Ο Θεοδοσιάδης μετακόμισε στην Καρδίτσα το 2010, ως ποδοσφαιριστής, και τη σεζόν 2011-12, με την ομάδα στη Δ’ Εθνική, ανέλαβε καθήκοντα προπονητή. Μάλιστα, κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα στη Γ’ Εθνική και την επόμενη σεζόν να την προβιβάσει στη Football League. Φέτος, η Αναγέννηση Καρδίτσας κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία για τέταρτη διαδοχική σεζόν, κάτι που είχε χρόνια να πετύχει η ομάδα. Ωστόσο, ο κύκλος του Θεοδοσιάδη κλείνει στους «κιτρινόμαυρους», μετά το παιχνίδι με τον Κισσαμικό στα Χανιά.

Τα επιτεύγματα του 41 ετών προπονητή είναι σημαντικά για την Αναγέννηση, με τον ίδιο να βρίσκει γρήγορα τα πατήματά του στον πάγκο. Εργάστηκε σε μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και προσπάθησε να αναδείξει το τοπικό στοιχείο. Φέτος, μάλιστα, έγραψε ιστορία, παρατάσσοντας στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη μια ενδεκάδα μόνο με Καρδιτσιώτες ποδοσφαιριστές.

Με απολογισμό σε 133 παιχνίδια (61 νίκες – 27 ισοπαλίες – 45 ήττες) με την ΑΣΑ (χωρίς να υπολογίζεται το τελευταίο του ματς με τον Κισσαμικό), αλλά και δύο ανόδους, ο Θεοδοσιάδης φεύγει ως απόλυτα επιτυχημένος από την Αναγέννηση.

Πηγή: footballleaguenews.gr