Ευχαριστήριο από την ειδικότητα καλαθοσφαίρισης του ΤΕΦΑΑ

DSCF4042Για το 14ο εσωτερικό τουρνουά.

Το 14ο εσωτερικό τουρνουά καλαθοσφαίρισης,3 on 3, του ΤΕΦΑΑ έφτασε στο τέλος του. Ένα τουρνουά που διακρίθηκε για την μεγάλη συμμετοχή και το υπέροχο κλίμα σε μία σειρά από 87 αγώνες και διαγωνισμούς, καθένας από τους οποίους είχε κάτι ξεχωριστό να προσφέρει. Οι φοιτητές/τριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κατέθεσαν τις αγωνιστικές τους περγαμηνές με σκοπό τόσο τη συμμετοχή τους όσο και τη νίκη.

Το ΤΕΦΑΑ απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι είναι ένα πραγματικό «κύτταρο» αθλητισμού κάτω από τη «στέγη» του οποίου μπορούν να πραγματοποιηθούν σπουδαία αθλητικά γεγονότα στα οποία θα συμμετέχει όλη η πόλη. Έτσι και εμείς ως ειδικότητα καλαθοσφαίρισης δεν μπορούμε παρά να ευχαριστήσουμε επιχειρήσεις-χορηγούς μας οι οποίοι συνέβαλαν σε τεράστιο βαθμό στην πραγματοποίηση του διήμερου τουρνουά μας, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα μας για να ενισχύσουν τη δικιά μας μπασκετική γιορτή. Ευχόμαστε να έχουν τις αντοχές και μελλοντικά να ενισχύουν ανάλογες δράσεις του πανεπιστημίου τόσο αυτοί αλλά και όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι της αγοράς. Ευχαριστούμε:

–          BACCARAT

–          BE SMART

–          DUST AND CREAM

–          LIBRO CAFE

–          ΚΕΝΤΡΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ(ΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)

–          TOP BARISTA

–          ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΟΔΗΓΩΝ Ο.Ε

–          BATTLENET

–          SIMORELIS PHOTOGRAPHY

–          ΤΡΙΚΚΗ

–          ΒΙΟΛΑΝΤΑ

–          DIGESTIVE BAR ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

–          ΣΤΕΡΓΙΟΥ

–          ΝΕΡΑ ΣΑΜΑΡΙΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΜΠΑΡΑΣ

–          ΡΕΤΟΥΣ

–          DOLCE CREPE

–          HERBALIFE NUTRITION-INTEPENDENT MEMBER, GOODY’S BURGER HOUSE,ΨΗΤΟΠΟΛΕΙΟ ΝΕΣΤΟΡΑΣ, HOME’S, ΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ, ΑΣΣΟΣ, ΣΕΣΟΥΛΑ, FRANKIE, ΚΑΤΩΓΙ,ΟΔΟΣ ΚΡΕΠΑΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ, 4PLAY, ΚΑΡΑΚΙΚΕΣ 11-22, ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ, ΠΕ-ΠΑ,JIMMY’S AND SONS, 1900 CAFÉ, GOLD CAFÉ, POINT ADV