“Υποπτο” ματς της Λάρισας και άλλοι 2 αγώνες

«Ύποπτο» χειραγώγησης κρίθηκε ματς της ΑΕΛ και δύο ακόμα αγώνες της Football League.

 

Η ΕΕΑ αποφάνθηκε ότι η αναμέτρηση της 23ης Νοεμβρίου μεταξύ Κισσαμικού – Εργοτέλη (2-1) και αυτή της 10ης Απριλίου μεταξύ ΑΕΛ – Παναχαϊκής (1-0) είναι «ύποπτοι», οπότε όλες οι εμπλεκόμενες ΠΑΕ βγαίνουν από τα κουπόνια στοιχηματισμού… Αντίθετα, αναβολή λόγω αποχής των δικηγόρων δόθηκε στην υπόθεση του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός. Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη  συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό.

Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)

ΑΝΑΒΟΛΗ αορίστως λόγω αποχής των δικηγόρων

Ακρόαση ΠΑΕ Α.Ε.ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος.

Η Επιτροπή θεωρεί ύποπτο χειραγώγησης τον ως άνω αγώνα και αποφασίζει την αφαίρεση των δυο ως άνω ομάδων από τον πίνακα των ΠΑΕ που μπορούν να συμπεριληφθούν στα έντυπα παιχνιδιών στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοση της ΟΠΑΠ ΑΕ και όλων των άλλων εταιρειών που νόμιμα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα με αντικείμενο τον στοιχηματισμό»