Δράση σε ΟΑΚΑ και Τούμπα

Συνέχεια πλέι οφ με ΑΕΚ – ΠΑΟ (20:30) και ΠΑΟΚ – Πανιώνιος (18:15)

ypoklisi_kai_apo_arnesen_tzounior_1

Μόλις δύο 24ωρα μετά το επιβλητικό 3-0 του Παναθηναϊκού κατά της ΑΕΚ στη Λεωφόρο, αλλά και το άνετο 0-2 του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, η 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, φέρνει ξανά τις ίδιες ομάδες αντιμέτωπες, αλλά με τις έδρες αντίστροφα: Την Πέμπτη, η συνέχεια δίνεται σε Τούμπα και ΟΑΚΑ.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον Παναθηναϊκό (20:30) ξεχωρίζει με την «Ένωση» να ψάχνει με μεγαλύτερη ανάγκη πλέον τους βαθμούς, αλλά και τη νίκη… γοήτρου, αφού το προφίλ της Κυπελλούχου Ελλάδας πληγώθηκε αρκετά από το «τριφύλλι» που είχε ευκαιρίες ακόμα και για μεγαλύτερο σκορ από το 3-0.

Βέβαια, σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το ματς της Θεσσαλονίκης (18:15), αφού ο ΠΑΟΚ που ξεκίνησε τη διαδικασία των μίνι πρωταθλήματος με -2 βαθμούς από ΠΑΟ και ΑΕΚ, ήδη βρίσκεται στην κορυφή και εκεί θέλει να τερματίσει.

Αντίπαλος του «Δικεφάλου», ο Πανιώνιος που το τελευταίο διάστημα αποπροσανατολίστηκε αγωνιστικά από το θέμα της «μεταγραφής» του Μπακασέτα στην ΑΕΚ, εικόνα που φάνηκε στον αγώνα της Νέας Σμύρνης. Οι «κυανέρυθροι», ωστόσο, έχουν και άλλα προβλήματα, καθώς θα παίξουν μισοί στην -άδεια λόγω τιμωρίας- Τούμπα, λόγω απουσιών πολλών βασικών παικτών.

Μαζί με την κούραση, βέβαια, προβλήματα απουσιών παρουσιάζουν λίγο-πολύ και οι τέσσερις ομάδες, οι οποίες στερούνται ποδοσφαιριστές τους τόσο λόγω των πιο συχνών πλέον καρτών, αλλά και των τραυματισμών που όπως είναι λογικό προκύπτουν όλο και περισσότερο στο τέλος μιας βεβαρημένης σεζόν.

Θυμίζουμε ότι ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΑΕΚ και Πανιώνιος αγωνίζονται για την πρώτη θέση και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League, αλλά και τις θέσεις για το Europa League.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και η βαθμολογία:

ΠΕΜΠΤΗ
18:15 (Τούμπα) ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
20:30 (ΟΑΚΑ) ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 3 αγώνες)
ΠΑΟΚ 7
Παναθηναϊκός 7
ΑΕΚ 5
Πανιώνιος 1