Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Α ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ » Ψυχος : «Δεν μπήκαμε ποτές στο παιχνίδι»

Ψυχος : «Δεν μπήκαμε ποτές στο παιχνίδι»

 

 

Ο Στέφανος Ψύχος,μετά την ήττα του Ελευθεροχωρίου  ότι οι παίκτες του δεν μπήκαν ποτέ  στον αγώνα  αγώνα και δίκαια έχασαν το παιχνίδι.

 

«Σίγουρα παραμένουμε στην κορυφή, αλλά πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας. Είχαμε πολύ κακή εικόνα, τόσο στο προηγούμενο παιχνίδι,όσο και σε αυτό, λες και ήρθαμε για βόλτα. Ότι είπαμε στα αποδυτήρια να κάνουμε με τα παιδιά, δεν το κάναμε καμία στιγμή μέσα στο παιχνίδι, δεν μπήκαμε ποτέ στο παιχνίδι και φυσιολογικά χάσαμε».

Για το αν υπήρχε άγχος επειδή οι παίκτες ήξεραν πως αν κερδίσουν ανεβαίνει η ομάδα στην Γ” Εθνική: «Δε νομίζω αυτό να είναι άγχος. Πηγαίναμε για δύο αποτελέσματα, θέλαμε να βάλουμε ένα γκολ για να έχουμε τις ισοβαθμίες και δε νομίζω να αποτελεί άγχος αυτό».

Για την συνέχεια: «Συγκέντρωση, να ηρεμήσουμε, να βρούμε ψυχολογία, δυνάμεις και να πάρουμε το παιχνίδι με το Γαρδίκι. Αν πάρουμε αυτό το παιχνίδι, παίρνουμε την άνοδο στην Γ” Εθνική. Θα περιμένουμε να δούμε και το αποτέλεσμα του αγώνα του Βελισσαρίου με τον Πετριτή, αλλά όπως έχω πει, όλα είναι στα πόδια μας, αν εμείς παίξουμε θα πάρουμε κάτι, αν δεν παίξουμε δεν θα πάρουμε τίποτα».

Για την γενική εικόνα του ομίλου: «Όλες οι ομάδες είναι πρωταθλήτριες και είναι καλές ομάδες, αν δεν παίξεις, δεν παίρνεις βαθμό. Αυτή είναι η αλήθεια και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι».

Για το που οφείλεται η μετάπτωση του Ελευθεροχωρίου στην απόδοση του: «Θέλω να πιστεύω ότι είναι στην απειρία και το άγχος. Η εικόνα μας εντός και η εικόνα μας εκτός, είναι μέρα με νύχτα. Δεν πήραμε κάτι αν και το θέλαμε στα εκτός έδρας παιχνίδια, είναι η απειρία πιο πολύ, αφού κάποια παιδιά δεν έχουν παίξει αγώνες εκτός Τρικάλων και όταν βγαίνουμε έξω, δεν είμαστε αυτοί που πρέπει».

πηγή passports.gr

Συντάκτης

Άρθρα : 14520
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top