Ως τις 10/6 η απάντηση της ΕΠΟ για τη διαιτησία

Εως τις 10 Ιουνίου θα έχει ενημερώσει για το αν η πρόταση που υποβλήθηκε θα γίνει αποδεκτή

 

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη και 3η συνάντηση στα γραφεία της ΕΠΟ, μεταξύ της Ομοσπονδίας και της Super League, με αντικείμενο την πρόταση των 16 ΠΑΕ – μελών της διοργανώτριας, με θέμα την αναβάθμιση βασικών πτυχών του συστήματος διαιτησίας του πρωταθλήματος.

Από την Ομοσπονδία παρέστησαν ο πρόεδρός της, Γιώργος Γκιρτζίκης, και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, ενώ τη Λίγκα εκπροσώπησαν ο πρόεδρός της, Γιώργος Μποροβήλος, και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθη, Χρήστος Πανόπουλος.

Ο κ. Γκιρτζίκης δεσμεύθηκε στους εκπροσώπους της Super League ότι το αργότερο ως τις 10 Ιουνίου θα έχει ενημερώσει τη διοίκησή της για το αν η πρόταση που υποβλήθηκε θα γίνει αποδεκτή ή θα απορριφθεί.

«Κανένα περιθώριο αναβολής του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ»

Εν τω μεταξύ, σαφής είναι η θέση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ως προς το ενδεχόμενο αλλαγής του προγράμματος των πλέι-οφ και συγκεκριμένα του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ.

Όπως επισημαίνεται, δεν υπάρχουν περιθώρια και διαθέσιμες ημερομηνίες που θα καθιστούσαν εφικτή μια νέα αλλαγή στο ισχύον πρόγραμμα.

Ως εκ τούτου, η θέση του συνεταιρισμού είναι ότι «δεν υπάρχει περιθώριο αναβολής για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, καθώς έτσι Θα τιναχθούν τα πλέι οφ στον αέρα».

Επιπροσθέτως, υπογραμμίζεται ότι «η Λίγκα είναι υποχρεωμένη μέχρι την 1η Ιουνίου να δηλώσει τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής σεζόν. Παραμένουμε κάθετοι ότι δεν αλλάζει το πρόγραμμα».