Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ ο ΠΑΟ στην Τούμπα

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον τελευταίο αγώνα

 

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον τελευταίο αγώνα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, αφού η Ομοσπονδία της Σουηδίας δεν επιτρέπει στον διεθνή επιθετικό να καθυστερήσει την άφιξή του εν όψει της προετοιμασίας για το Euro 2016.

Όπως αναφέρεται από τον τιμ μάνατζερ της εθνικής Σουηδίας, Λάσε Ριχτ, «είναι κρίμα, αλλά δεν μπορούμε να δεχτούμε». Ο Μπεργκ θα πρέπει να έχει παρουσιαστεί στην Εθνική ως τις 30 Μαΐου, ενώ το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Ιουνίου.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Aftonbladet», ο Λάσε Ριχτ τόνισε:

«Έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την παρουσία των διεθνών μέχρι τις 30 Μαΐου. Ο Παναθηναϊκός έστειλε ένα έγγραφο αίτημα στην ομοσπονδία και ζητούσε να κρατήσει τον Μπεργκ για 1-2 μέρες ακόμα επειδή έχουν παιχνίδι την Τρίτη. Εμείς, όμως, είπαμε όχι.

Επειδή ο χρόνος που έχουν οι εθνικές ομάδες για να συγκεντρωθούν και να δουλέψουν για το EURO έχει μειωθεί, θέλουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάτι που δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς έναν παίκτη της αξίας του Μπεργκ. Είναι κρίμα, αλλά δεν μπορούμε να το δεχθούμε».

Όσο για την επιθυμία του Μπεργκ, τόνισε: «Ρωτήσαμε τον Παναθηναϊκό αν μπορεί να παίξει νωρίτερα το παιχνίδι και μας είπε όχι. Ο ίδιος θέλει να παίξει με την ομάδα του, αλλά και να βρεθεί στην Εθνική. Αυτή όμως είναι μια απόφαση που παίρνουμε εμείς».