Eποχή Ζοσέ Μουρίνιο στη Γιουνάιτεντ

Μετά από διαβουλεύσεις 6 ωρών, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο ήρθαν σε συμφωνία

Μετά από διαβουλεύσεις σχεδόν 6 ωρών, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μουρίνιο ήρθαν σε συμφωνία, με τον αγγλικό Τύπο να κάνει λόγο για ετήσιες απολαβές, οι οποίες θα αγγίζουν τα 19 εκατ. ευρώ ενώ οι διαπραγματεύσεις λίγο έλειψε να κολλήσουν στα εμπορικά δικαιώματα του Πορτογάλου.

Τελικά, με την παρέμβαση της Adidas όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα, η κοινή λύση βρέθηκε και ο Μουρίνιο θα αποτελέσει τον νέο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ευελπιστεί πως πλέον βρήκε τον προπονητή που θα αποτινάξει πάνω από το «Ολντ Τράφορντ» τη μορφή του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οπως αναφέρουν οι Άγγλοι, ο Μουρίνιο αναμένεται να πάρει μαζί του όλο το επιτελείο με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια ενώ άγνωστο παραμένει αν θα παραμείνει ως βοηθός του ο Ράιαν Γκιγκς.

Η πρώτη μεταγραφή

Οπως ήταν αναμενόμενο, κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων συζητήθηκε και το μπάτζετ, το οποίο θα έχει διαθέσιμο ο Μουρίνιο το φετινό καλοκαίρι, προκειμένου να χτίσει την ομάδα που ο ίδιος θέλει.Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς είναι ο πρώτος στόχος της Γιουνάιτεντ και του Πορτογάλου για την επίθεση του συλλόγου ενώ αν όλα κυλήσουν ομαλά με τον Σουηδό, σειρά θα πάρει ο Τζον Στόουνς.