Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΠΑΛΗ » Έξι μετάλλια ο ΑΣ Τρικάλων στην Σερβία

Έξι μετάλλια ο ΑΣ Τρικάλων στην Σερβία

image1Μοναδικές εμπειρίες για τους νεαρούς παλαιστές.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το υψηλού επιπέδου διεθνές τουρνουά παμπαίδων ελληνορωμαικής πάλης, που πραγματοποιήθηκε στις 20/21 Μαΐου, στο Zrenjanin της Σερβίας, με τη συμμετοχή 240 αθλητών ,11 χωρών -μεταξύ των οποίων και της Ελλάδας- και 7 ομάδων από την Σερβία .

Ο σύλλογος του Α.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, έλαβε μέρος με 8 αθλητές και επέστρεψε με πλούσια συγκομιδή  μεταλλίων. Συγκεκριμένα, κατέκτησε 6 μετάλλια και 2 πέμπτες θέσεις, ενώ στην ομαδική κατάταξη κατέλαβε την 3 θέση, πίσω από την 1η Σερβία και την 2η Ρουμανία,  ανάμεσα σε 18 συλλόγους με μεγάλη ιστορία στο χώρο της πάλης, κάνοντας όλη την ελληνική αποστολή περήφανη.

image2
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Χρυσό:Νίτσιος Κωνσταντίνος στα 58kg
Χρυσό:Νικολόπουλος Γεώργιος στα 60 kg
Αργυρό:Κλημενώβ Ανδρέας στα 32 kg
Χάλκινο:Φάλιας Αλέξανδρος στα 32kg
Χάλκινο:Ψωμάς Στέλιος στα 40kg
Χάλκινο:Χρυσόμαλλος Νικόλαος στα 58 kg
Πέμπτος:Τρέλλης Πέτρος στα 34 kg
Πέμπτος:Μπακόπουλος Σωτήρης στα 43kg.

image3
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά από τους προπονητές, Μότσιο Βασίλειο και Κατσαρό Χρήστο, γιατί το αξίζουν πραγματικά. Ακόμη, συγχαρητήρια στους γονείς και τον πρόεδρο του συλλόγου, Φάλλια Κων/νο, που συνόδευσαν την αποστολή και έδωσαν βροντερό παρόν στην εξέδρα.Πολλά ευχαριστώ στον κύριο Ανδρέα Ψωμά για την ευγενική χορηγία της πλήρους ενδυμασίας των αθλητών και των προπονητών και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χαράλαμπο Κουκλίδη, γιατί με την ουσιαστική συμβολή του ο Α.Σ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ήρθε σε επαφή με τον διοργανωτή σύλλογο της Σερβίας.

image5

Συντάκτης

Άρθρα : 16766
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top