Μποτσιβάλης -Τσιμπανάκος ανέλαβαν τον Ολ Βόλου

c8639e4c4a79c20f99248c0c707d9944_L

Το βράδυ της Κυριακής έπεσαν υπογραφές στο Συμφωνητικό

 

Υπεγράφη το συμφωνητικό συνεργασίας του Ερασιτέχνη με τους Παναγιώτη Μποτσιβάλη, Ευρυπίδη Τσιμπανάκο, οι οποίοι θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα με σκοπό να επαναφέρουν τους Θεσσαλούς στις επαγγελματικές κατηγορίες.

«Ξεκινάμε μία νέα αρχή και θέλουμε τη στήριξη όλων των φιλάθλων και της κοινωνίας του Βόλου», δήλωσε στο flnews ο Μποτσιβάλης. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας είπε: «Με την σημερινη υπογραφη της συμφωνιας κλεινει μια πολυμηνη προσπαθεια ανασυγκροτησης του ποδοσφαιρικου τμηματος του Ολυμπιακου Βολου μετα την αποχωρηση της ΠΑΕ απο το πρωταθλημα της Football League. Ειμαι αισιοδοξος οτι αυριο θα ειναι μια καινουργια μερα για την ομαδα μας και οι ανθρωποι που μπηκαν μπροστα στα δυσκολα σεβομενοι την ιστορια και το ονομα του Ολυμπιακου Βολου θα τιμησουν την συμφωνια που υπογραψαμε και θα κανουν αυτα που πρεπει ωστε πολυ γρηγορα η ομαδα μας να επανελθει εκει που επιτασσει η ιστορια της.

Ειναι βεβαιον οτι η καθημερινοτητα θα δημιουργει προβληματα που ομως ειμαστε υποχρεωμενοι μεσα σε πλαισιο συνεργασιας και συννενοησης να λυνουμε με γνωμονα παντα την προοδο του Ολυμπιακου Βολου. Ευχομαι στην διοικουσα επιτροπη καλη επιτυχια στην νεα προσπαθεια που ξεκινα απο αυριο, η βοηθεια μας ειναι δεδομενη».