Aνακοίνωσε την παραμονή του o Ψιμουλάκης

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΑΟΤ δήλωσε πως  θα συνεχίσει

 

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΑΟΤ δήλωσε πως  θα συνεχίσει και στην επόμενη σεζόν να είναι οδηγός της ομάδας

 

Αναλυτικά ο κ Ψιμουλάκης α;ανέφερε…Έχει συμφωνηθεί να παραμείνω στα Τρίκαλα και την επόμενη χρονιά,  έχουμε δρομολογήσει κάποια πράγματα και θα γίνουν κινήσεις να βελτιωθούν κάποια πράγματα προς το καλύτερο. Για τον αγώνα τώρα ο τεχνικός των Τρικάλων ανέφερε: Αντιμέτωπες ήταν  δύο ομάδες που ξεκίνησαν με διαφορετικούς στόχους. Μείναμε πίσω στην κούρσα που οδηγεί στην 1,2 θέση. Μετά την απόφαση για την αφαίρεση των βαθμών ήμασταν κάπως χαλαροί. Δημιούργησε κάποιες καταστάσεις, μπορέσαμε και ανταπεξήλθαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την τακτική μας. Μας έλειπε ένας παίκτης με τα στοιχεία του Κουσκουνά. Πήραμε αυτό τον πόντο, μας ικανοποιεί εν μέρει”.

Ο τεχνικός του Απόλωνα  Γιώργος Βαζάκας  μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ανέφερε ότι η ομάδα του έχει ποιότητα και τη δυνατότητα να παίξει καλό ποδόσφαιρο: «Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Στα πέντε ματς στον Απόλλων είδα μεγάλη βελτίωση. Παίξαμε με μια ομάδα από τις καλές που είναι στην 3η θέση. Είχαμε υπομονή. Προσπαθήσαμε πλάγια, κάθετα. Είχαμε τον έλεγχο, μας έλειψε το γκολ. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια. Εκκρεμεί δικαστική απόφαση και μπορεί να είμαστε τρίτοι. Αν και εφόσον προκύψει, κάτι που εγώ δεν βλέπω.

Κλείνοντας ο κόουτς του Απόλλωνα  έδωσε συγχαρητήρια  και τόνισε . Συγχαρητήρια σε Κέρκυρα και Λάρισα, συγχαρητήρια και στα Τρίκαλα, γιατί έχω κάποια άλλη σχέση.