Λευκή ισοπαλία και 3η θέση!

20160123_182831

0-0  για τον ΑΟΤ στην Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Σε ένα ματς «σούπα» ο ΑΟΤ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Απόλλωνα και ότι και αν γίνει (ακόμη και αν η ποινή του Απόλλωνα πέσει στους -3 από τους -6) οι «κυανέρυθροι» θα είναι στην 3η θέση αφού την τελευταία αγωνιστική θα πάρουν στα χαρτιά την νίκη με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Το παιχνίδι στην Ριζούπολη δεν διεκδικεί δάφνες για την ποιότητα του με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Τα Τρίκαλα αποχαιρετούν την φετινή χρονιά με την 3η θέση στο τσεπάκι τους και αναμένουν τις εξελίξεις όσον αφορά το θέμα των αδειοδοτήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΟ Τρίκαλα (Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σαρακατσάνος, Νιάρος (46′ Βρούτσινα), Ζώνας, Παπαπαναγιώτου, Μουμίν, Ριζογιάννης, Σερτζίνιο, Ναβάρο (90′ Χαροντάκης), Στεφάνοβιτς, Δουκάκης (46′ Βρούτσινα)

Απόλλων (Βαζάκας): Ταΐρης, Πάνος, Μπουτζίκος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ψιάνος (90′ Τζιώρας), Στεργίδης (79′ Καμαρά), Φατιόν, Φαρινόλα, Παρπέξ, Μπουντόπουλος (47′ Μπουντόπουλος)

Το live του sportrikala.gr:

Ζωντανά απο το sportrikalaradio.gr και τον FM 100 η μετάδοση του αγώνα σε περιγραφή του Θανάση Ζαχάκη. Κάντε ανανέωση συνεχώς για τις πληροφορίες του αγώνα.

(*) Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Πολωνού πρώην τερματοφύλακα του Απόλλωνα Κούκλα, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες.

3′ Μεγάλη επέμβαση του Χιώτη σε κεφαλιά του Φαρινόλα.

(*) 1-0 η Ελευσίνα επί της Καλλιθέας με γκολ του Γιαννιτσάνη.

(*) Μπροστά στο σκορ Κέρκυρα και Λαμία με 1-0 επί του Κισσαμικού και του Αχαρναϊκού αντίστοιχα.

25′ Φάση διαρκείας στα καρέ του ΑΟΤ, η μπάλα φτάνει στον Μπουντόπουλο, μονοκόμματο γυριστό σουτ από θέση μέσα αριστερά, άουτ.

27′ Ατομική προσπάθεια Παρπέξ από τα δεξιά, που βγάζει τη συρτή σέντρα στα αριστερά, ο Μπουντόπουλος επιχειρεί να κάνει εντυπωσιακό το σουτ και τελικά η μπάλα καταλήγει στα… περιστέρια!

33’Καλή στιγμή για τον Απόλλωνα. Ατομική προσπάθεια Μπουντόπουλου από τα αριστερά, δυνατό σουτ από τα 25 μέτρα, η μπάλα φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χιώτη

(*)2-0 η Κέρκυρα επί του Κισσαμικού με Κόντο

38′: Ο Ναβάρο έστρωσε από τα δεξιά στον Ριζογιάννη, σουτ από το ύψος της περιοχής, ένα μέτρο από το αριστερό δοκάρι του Ταΐρη. Αυτή ήταν η πρώτη τελική των Τρικάλων!

44′ Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα! Διαγώνιο σουτ Ριζογιάννη από θέση μέσα δεξιά και θέση τετ α τετ, την τελευταία στιγμή διώχνει σε κόρνερ προ της γραμμής της εστίας ο Κύργιας

45’Κίτρινη κάρτα για τον Νιάρο του ΑΟΤ

Τα αποτελέσματα του ημιχρόνου:

(*) Απόλλων – ΑΟ Τρίκαλα 0-0

(*) Λαμία – Αχαρναϊκός 1-0 (Κοτσώνης 6’)

(*) Κέρκυρα – Κισσαμικός 2-0 (Ανδρεόπουλος 10’, Κόντος 32’)

(*) Παναχαϊκή – Αγροτικός Αστέρας 0-1 (Διαμαντόπουλος 18’)

(*) Ελευσίνα – Καλλιθέα 1-0 (Γιαννιτσάνης 3’)

(*) ΑΕΛ – Χανιά 2 -0 (Βαρέλα 35΄, Καπός 40’)

(*) Παναιγιάλειος – Ζάκυνθος 0-0

(*) Αν. Καρδίτσας – Ολ. Βόλου 3-0 α.α.

(*) Εργοτέλης – Πανσερραϊκός 0-3 α.α.

52′ Κίτρινη κάρτα στον Σαρακατσιάνο του ΑΟΤ

89′ Ο Καμαρά γύρισε από τα αριστερά στον Βάντερσον, σουτ από το ύψος του πέναλτι, χωρίς δύναμη, εύκολα μαζεύει ο Χιώτης.

Τέλος αγώνα, 0-0