Άλμα ανόδου για το Ελευθεροχώρι που κέρδισε τον Αστέρα!

ΕΛΕΥΤΕΡΟΧΟΡΙ ΠΑΛΤΙΑ

“Σκόρπισε” τον Αστέρα Πετριτή με 3-0!

Το πιο μεγάλο βήμα για την άνοδο στην Football League 2 έκανε το Ελευθεροχώρι καθώς διέλυσε τον Αστέρα Πετριτή με 3-0 και πέρασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Μία νίκη με την Δόξα Γαρδικίου και μία ισοπαλία στα εκτός έδρας παιχνίδια θα δώσει την πολυπόθητη άνοδο στους “Μαύρους Αετούς” οι οποίοι πήραν εύκολα την νίκη χάρη σε δύο γκολ του Κωτούλα (37′ πεν., 54′) και ένα του Ρούκα (49′).

Η αναμέτρηση δεν είχε καλή εικόνα στο α ημίχρονο όμως το Ελευθεροχώρι μπήκε μπροστά με το πέναλτι του Κωτούλα στο 35 που δόθηκε από χέρι του Πολύζου. το 1-0 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Οι Ελευθεροχωρίτες  στο 49’  πέτυχαν δεύτερο γκολ με προσπάθεια του Ρούκα που εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της αμυντικής γραμμής του Αστέρα μπήκε κατά μέτωπο και με άψογο πλασέ έγραψε το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς συμπαικτών και φιλάθλων. Το καλό πάντως τρίτωσε για την Τρικαλινή στο 51ο  λεπτό όταν  ο Κωτούλας ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο πάτησε με αξιώσεις στην περιοχή του Ριγιάννη και με πλασέ στην κίνηση υπέγραψε  την τριλογία γράφοντας το 3-0

 

Το Ελευθεροχώρι έχει 7 βαθμούς, ο Αστέρα  Κέρκυρας έμεινε στους 6 , το Βελισσάριο Ιωαννίνων πήγε στους 3,  ενώ  η Δόξα Γαρδικίου έμεινε με  1 βαθμό και ουσιαστικά είναι έξω από τη διεκδίκηση και θα περιοριστεί ίσως σε ρόλο ρυθμιστή

Ελευθεροχώρι: Κλιάκος, Μπαρμπαρούσης, Τσιγάρας, Ρόμπος, Καραστέργιος, Τσιούκας, Κεχαγιάς, Κωτούλας, Χοτζάι, Γιαννούλας, Ρούκας

Αστέρας: Ριγανάς, Καλούδης, Λέσσης, Πολύζος, Παγκάλης Α., Στούπας, Γκράντος, Ασπιώτης, Γούναρης, Γεωργοπάλης, Παγκάλης Π.

 

Τα αποτελέσματα (3η αγωνιστική)

 

Ελευθεροχώρι – Αστέρας Πετριτή 3-0

Δόξα Γαρδικίου – Βελισσάριο 1-3

 

Η Βαθμολογία

1. Ελευθεροχώρι    6-2           7

2. Αστέρας              3-4          6

3. Βελισσάριο         4-4           3
4. Δόξα Γαρ.           3-6           1

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Τετάρτη 25 Μαϊου, 17.00

Βελισσάριο – Ελευθεροχώρι

Δόξα Γαρδικίου – Αστέρας Πετριτή

S0627299

 

Η ροή του αγώνα όπως την μετέδωσε το sportrikala.gr:

Ζωντανά απο το sportrikalaradio.gr και τον FM 100 Ράδιο Ζυγός το παιχνίδι ανάμεσα στο Ελευθεροχώρι και τον Αστέρα Πετριτή. Μετάδοση από  τον “γκουρού” Νίκο Πούλιο που είναι στο Ελευθεροχώρι.

(*) To Βελισσάριο προηγείται με 0-1 στο Γαρδίκι επί της Δόξας. Το γκολ στο 13′ ο Τζιάλλας με πέναλτι. Το φοβερό είναι ότι το πέναλτι το έκανε ο Μπουρνάς που είχε κάνει και το πέναλτι (πάλι με χέρι) στο παιχνίδι της ομάδας του με το Ελευθεροχώρι.

Στο 30′ παραλίγο αυτογκολ για τον Αστέρα Πετριτή με τον Κωτούλα.

36′ Πέναλτι για το Ελευθεροχώρι, χέρι στην περιοχή του Αστέρα απο τον Πολύζο.

37′ ΓΚΟΟΟΟΛ Εύστοχος ο Κωτούλας!!!

42′ Μεγάλη ευκαιρία για το Ελευθεροχώρι με κεφαλιά του Τσιούκα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

(*) Ισοφαρίζει σε 1-1 η Δόξα Γαρδικίου το Βελισσάριο με τον Αλ. Λάμπρου.

49′ ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Ρούκας με άψογο τρόπο  διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του Ελευθεροχωρίου!!!

54′ ΓΚΟΟΟΟΛ Ο Κωτούλας 3-0 για το Ελευθεροχώρι, σημαντικό βήμα ανόδου για τους “Μαύρους Αετούς”

(*) 1-2 το Βελισσάριο με γκολ του Γιαννόπουλου

(*) Καθαρίζει το Βελισσάριο, 1-3 με τον Τσάνη στο 66′.

ελευθεροχορι 5