Στον μεγάλο χορηγό οι κορασίδες

100_8197Επίσκεψη στην ΜΠΟΤΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

            Μια ακόμη επίσκεψη των κορασίδων του Ασκληπιού μετά την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Μια επίσκεψη που συγχρόνως είναι και μια απόδοση ενός πολύ μεγάλου ευχαριστώ απ΄την πλευρά της ομάδας, αφού αυτή έγινε στην επιχείρηση του μεγάλου μας χορηγού, την εταιρεία ΜΠΟΤΗ & ΣΙΑ ΟΕ εμπορία υγρών καυσίμων & υγραερίου, που βρίσκεται στον Περιφερειακό Τρικάλων –Ιωαννίνων.

Παρά την βροχή που από το πρωί του Σαββάτου πέφτει μανιωδώς στην Πόλη των Τρικάλων, η ομάδα των κορασίδων μαζί με την προπονήτρια κ. Παναγιάρη και με πλαισιωμένη από τον Πρόεδρο κ. Γιαννούλη και τα μέλη της Διοίκησης Τόλλιο και Σφονδύλη επισκέφθηκε τον χώρο της επιχείρησης όπου τους υποδέχτηκαν οι ιδιοκτήτες και οι συνεργάτες της εταιρείας συγχαίροντας όλους για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ασκληπιού αφού ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους της επιχείρησης για την μεγάλη συμβολής τους στην φετινή πορεία της ομάδας δήλωσε: Η ομάδα του Ασκληπιού ήρθε σήμερα στα πρατήρια καυσίμων Μπότη για να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Σάκη, τον Αλέκο και τον Κώστα για τη μεγάλη βοήθεια που προσφέρουν στην ομάδα μας τα δύο τελευταία χρόνια. Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έχεις δίπλα σου τέτοιους συμπαραστάτες που αγαπάνε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και υποστηρίζουν στο ακέραιο αυτό που λένε και τάζουν. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά και οι επιτυχίες της ομάδας έκαναν την επιχείρηση Μπότη, περήφανη και χαρούμενη.

Εκ μέρους των ιδιοκτητών ο Σάκης Μπότης σημείωσε: «Τα πρατήρια Μπότη και οι εργαζόμενοι σε αυτά, είμαστε πανευτυχείς για την τεράστια επιτυχία του Ασκληπιού. Ευχόμαστε πάντα να μας χαρίζουν επιτυχίες Πανελλαδικού επιπέδου. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για την κατάκτηση της 3ης θέσης και ευχόμαστε τη νέα σεζόν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες».

Ακολούθως οι αθλήτριες και η αποστολή ξεναγήθηκαν στο χώρο της εταιρείας και φωτογραφήθηκαν με τους ιδιοκτήτες.

Η διοίκηση του Ασκληπιού για άλλη μία φορά ευχαριστεί την εταιρεία για την μεγάλη φετινή της συμβολή στην πορεία της ομάδας. Ενέργειες σαν κι αυτή ιδιαίτερα στην εποχή που ζούμε, αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία γιατί δίνουν την δυνατότητα κυρίως στους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και εξυψώνουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του volley στην Πόλη των Τρικάλων.