Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Football League » Αβέβαιο αν πάρει πιστοποιητικό ο Άρης

Αβέβαιο αν πάρει πιστοποιητικό ο Άρης

Αβέβαιο είναι αν ο Άρης πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Football League,

375558f59bb3aaaf4e986866d241cab7_L

Αβέβαιο είναι αν ο Άρης πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής για τη Football League, σύμφωνα με όσα είπε το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, Ηλίας Αρκούδης.

Όπως τόνισε στο ΣΠΟΡ FM 94,6, η μη ολοκλήρωση της εκκαθάρισης της παλιάς ΠΑΕ αποτελεί το κυριότερο αγκάθι: «Δεν έχει ανοίξει ακόμη το θέμα. Με βάση τη νομική μας θέση, αν δεν τελειώσει η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ ο Άρης δεν παίρνει πιστοποιητικό. Ο καθένας θα τοποθετηθεί και θα δούμε. Πάντως σε καθαρά νομικό επίπεδο ο Άρης δεν παίρνει πιστοποιητικό».

AdTech Ad

Από εκεί και πέρα, ο Ηλίας Αρκούδης που είναι και αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΚΑ μίλησε και για την αποκρατικοποίηση που σχεδιάζει η κυβέρνηση στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου.

«Δεν είχαμε ιδέα, το πληροφορηθήκαμε με την κατάθεση στη Βουλή κι έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ίσως να μην το ήξερε καν η αθλητική ηγεσία. Πρακτικά το υπερταμείο μπορεί να κάνει οτιδήποτε, να το πουλήσει, να το νοικιάσει ή οτιδήποτε άλλο.Το ΟΑΚΑ είναι η καρδιά της αθλητικής προετοιμασίας όλων των ομοσπονδιών. Δεν είναι μόνο η έδρα της ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Είναι τόσες μικρές ομοσπονδίες που δεν φαίνονται. Υπολογίζουμε ότι χιλιάδες άνθρωποι μπαίνουν καθημερινά στο ΟΑΚΑ και δεν αναφέρομαι στους φιλάθλους»

Συντάκτης

Άρθρα : 16697
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top