“Αστυνομοκρατείται “η Ζάκυνθος για χάρη της ΑΕΛ

dfc386bfb83bdaac72df7f7ef9c8e625_L

Οι φίλαθλοι  της Ζακύνθου έκαναν λόγο για… πρωτόγνωρες καταστάσεις στο νησί.

Για άφιξη εκατοντάδων αστυνομικών δυνάμεων στη Ζάκυνθο αναφέρθηκαν σε ανακοίνωσή τους οι «Απέναντι Fans». Οι οπαδοί της ομάδας του Ιονίου υποστήριξαν μεταξύ άλλων ότι «η Λάρισα μας περνά για τρομοκράτες» και τόνισαν ότι οι «βυσσινί» έφεραν ασφαλίτες από όλη τη δυτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ανέφεραν:

«Αυτά που ζούμε τις τελευταίες ώρες στο νησί μας είναι πρωτόγνωρα. Απόβαση της ασφάλειας Λάρισας, ΟΠΚΕ από Αγρίνιο και Λευκάδα, μονάδες ΜΑΤ από Πάτρα και Πύργο και όλη η αστυνομία της Ζακύνθου στο πόδι για να πάει τον πούλμαν της Λάρισας από το λιμάνι στο ξενοδοχείο (απόσταση 3 λεπτών) και από το ξενοδοχείο στο γήπεδο (απόσταση 5 λεπτών).

Με καμιόνια η μετάβαση των αστυνομικών δυνάμεων για να προφυλάξει ΠΟΙΟΝ; ή ΠΟΙΟΥΣ; Μα… και πέρυσι ήρθε η Λάρισα στη Ζάκυνθο με άλλη προεδρεία και δεν έγινε το παραμικρό! Ζούμε στιγμές μοναδικές! Η Λάρισα μας περνάει για τρομοκράτες… Ο Κούγιας πίσω από το παραβάν έχει ξεσηκώσει όλο το κράτος για προστασία, εκτός και από τους «φουσκωτούς του» που έχουν φράξει γύρω γύρω όλο το ξενοδοχείο «Στράτα Μαρίνα» Πριν πέντε χρόνια είχε φέρει 1500 Πατρινούς με την Παναχαϊκή και τώρα έφερε εκατοντάδες αστυνομικούς και ασφαλίτες από όλη την Δυτική Ελλάδα!

Φίλοι της Ζακύνθου, κατακλύστε το γήπεδο την Δευτέρα στις 16.00, βοηθήστε όπως μόνο εμείς μπορούμε τους ποδοσφαιριστές μας να φτάσουν στη νίκη-σωτηρία… Απαντήστε σε όλους αυτούς που μας περνούν για τρομοκράτες, ότι αυτοί είναι οι τρομοκράτες που ξεσηκώσουν και τρομοκρατούν ένα ήσυχο νησί και μια ομάδα που δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ κοντά στην ομάδα μας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με το σύνθημα: ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!

ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ FANS» .