Α.Σ. Ασκληπιός: «Συγχαρητήρια κοριτσάρες»

100_8107Για το μετάλλιο στο Πανελλήνιο κορασίδων

Το Δ.Σ του Ασκληπιού συγχαίρει την προπονήτρια του Συλλόγου κ. Παναγιάρη Σοφία και τις αθλήτριες της ομάδας των κορασίδων Ντιρογιάννη Α Προβίδα Κ. Χύτα Μ. Αναγνώστου Ε. Γεωργίου Σ. Παπαθεοδώρου Ε. Βράκα Ρ. Γατσά Ε. Τσιούκα Γ. Γεωργίου Μ. Πουλιανίτη Ε. Στεφάνου Γ. Γεωργάκη Ε. Βασιλοπούλου Δ. για την κατάκτηση της 3η θέσης στην Ελλάδα.

Οι κόποι και οι προσπάθειες όλων και ιδιαίτερα της προπονήτριας και των κοριτσιών απέδωσαν καρπούς και έδειξαν για άλλη μία φορά ότι η πίστη και η προσήλωση στον κοινό στόχο φέρνει πάντα το αποτέλεσμα.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία, που είναι και συγχρόνως επιτυχία ολόκληρης της Πόλης των Τρικάλων που μετά από χρόνια βλέπει ένα ομαδικό άθλημα να ανεβαίνει τόσο ψηλά σε Πανελλαδικό επίπεδο, μας γεμίζει δύναμη και κουράγιο να προσπαθήσουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη φέρνοντας και άλλες τέτοιες επιτυχίες στο μέλλον.

Συγχαίρουμε για άλλη μία φορά αυτές τις υπέροχες μικρές-μεγάλες κυρίες της ομάδας μας, τους γονείς, αλλά και όλους όσους με οποιοδήποτε τρόπο βοήθησαν σ΄αυτή την επιτυχία, με την υπόσχεση ότι θα προσπαθήσουμε μαζί τους για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα.