Nova: «Δε μας ενημέρωσαν, θα ενεργοποιήσουμε τις ρήτρες!»

«Αν δεν εκτελεστεί το πρόγραμμα, θα επιβληθούν οι  νομικές ρήτρες» επισημαίνει το κανάλι

738e9130b8431cd18b835bf8e0f000a5_L

Το συνδρομητικό είχε επισημάνει πως το πρόγραμμα πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα και μοιραία προκύπτει θέμα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 o διευθυντής εταιρικής επικοινωνίας της Forthnet, Γρηγόρης Κατσογιάννης, ήταν ξεκάθαρος: «Αν δεν εκτελεστεί το πρόγραμμα, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες νομικές ρήτρες» τόνισε αρχικά ο κ. Κατσογιάννης και πρόσθεσε ότι «αν η Λίγκα κινηθεί νομικά κατά της ΕΠΟ για τις αλλαγές στις ημερομηνίες η Nova θα είναι δίπλα της».

Ο εκπρόσωπος της Nova, πάντως, εξέφρασε την οργή του συνδρομητικού καναλιού κατά της Σούπερ Λίγκας για το γεγονός ότι δεν παρείχε την παραμικρή ενημέρωση για τις αλλαγές που έγιναν.

Αναλυτικά:
-Ποια είναι η θέση της NOVA στην αλλαγή του προγράμματος των πλέι-οφ όπως τουλάχιστον έχει ανακοινώσει η ΕΠΟ:

«Πρέπει να πούμε ότι έχουμε ένα πρόγραμμα από τις 5 Μαου και δεν έχουμε καμιά ενημέρωση από τη Σούπερ Λίγκα ότι αυτό αλλάζει. Σαφώς και γνωρίζουμε ποια είναι η απόφαση της ΕΠΟ αλλά εμεί δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Οφείλουμε να περιμένουμε τη Σούπερ Λίγκα. Μαζί της έχουμε καταρτίσει ένα πρόγραμμα αγώνων το οποίο περιμένουμε να εκτελεστεί. Εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο τότε θα ενεργοποιηθούν οι κυρώσεις που έχουν προβλεφθεί. Το έχουμε δηλώσει ότι ζητάμε να εφαρμοστεί το πρόγραμμα και από τη Σούπερ Λίγκα δεν πήραμε καμία ενημέρωση για αλλαγή. Ποτέ δεν πήραμε τέτοια ενημέρωση».

-Ποια θα είναι η στάση της NOVA εάν η Σούπερ Λίγκα επιρρίψει ευθύνες στην ΕΠΟ:

«Έχουμε εξηγήσει ότι είμαστε συνεργάτες με τη Σούπερ Λίγκα. Αν αυτή αισθάνεται ότι κάποιοι τρίτοι δεν είναι σωστοί απέναντι της τότε είμαστε αλληλέγγυοι μαζί της να κινηθούμε νομικά κατά αυτών. Αν η Σούπερ Λίγκα κινηθεί νομικά απέναντι σε κάποιους άλλους που δεν τήρησαν τα προβλεπόμενα τότε εμείς να είμαστε δίπλα της. Το θέμα όμως είναι ότι πριν γίνει αυτό θα έχουμε επιβάλλει τις ρήτρες που προβλέπονται. Από εκεί και πέρα είναι άλλη υπόθεση εάν υπάρχει ευθύνη τρίτου το «πώς» θα ζητήσουμε τις ευθύνες από τον τρίτο.

Αν η Σούπερ Λίγκα μας παρουσιάσει μια υπόθεση ότι θέλει να κινηθεί νομικά κατά τρίτου τότε είναι λογικό εμείς να συνδράμουμε κατά αυτού. Το σημαντικό είναι ότι δεν έχουμε καμία ενημέρωση ότι αλλάζει το πρόγραμμα το οποίο έχει καθοριστεί.

Η Σουπερ Λίγκα είναι η διοργανώτρια Αρχή και όχι η ΕΠΟ και εμείς λειτουργούμε βάσει της απόφασης του ΔΣ της».