Oι Δρομείς σε Λάρισα, Φθιώτιδα και Λευκάδα

Ο Σύλλογος Δρομέων συμμετείχε σε Αγώνες που έγιναν το τελευταίο διάστημα

dromeis

Στον 7ο Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου που διεξήχθη στην γειτονική πόλη της Λάρισας την Κυριακή 8 Μαΐου συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων με την πολυπληθέστερη αποστολή του αγώνα. Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 1100 ο Ιπποκράτειος Δρόμος αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους αγώνες δρόμου της χώρας μας .Σε συνδυασμό με την πανέμορφη διαδρομή με τις συνεχείς εναλλαγές του τοπίου δίπλα στον Πηνειό ποταμό και την πολύ καλή οργάνωση από τον Σύλλογο Μαραθονοδρόμων Νομού Λάρισας ο αγώνας συγκαταλέγεται σε ένα από τα καλύτερα και ομορφότερα 10άρια της χώρας μας. Στα θετικά της διοργάνωσης η δωρεάν συμμετοχή των δρομέων και το πολύ όμορφο και φιλικό κλίμα που επικρατούσε.
Μάλιστα η Τρικαλινή αποστολή ήταν η πολυπληθέστερη (μετά από τον τοπικό διοργανωτή Σ.Μ.Ν. Λάρισας) και οι διοργανωτές βράβευσαν τους Δρομείς για τις 37 συνολικά συμμετοχές,αριθμός ρεκόρ .
Το τιμητικό κύπελλο παρέλαβε ο γραμματέας του Συλλόγου Βύρων Γιοντζής.
Πέρα από την ομαδική διάκριση ο Σύλλογός είχε και ατομικές .Ο Κωνσταντίνος Κακαράντζας ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία του καθώς με επίδοση 37:34 τερμάτισε 8ος γενικής και πρώτος στην κατηγορία 20-29!Διάκριση και για την Κωνσταντινιά Νάστου που τερμάτισε 4η γυναίκα γενικής και πρώτη στην κατηγορία της με επίδοση 49:33 .Διπλή διάκριση και για τον κ.Γιώργο Θέμελη ! Ο κύριος Γιώργος τερμάτισε 2ος στην κατηγορία των άνω 70 ετών με επίδοση 1:02:51 .Επίσης, έλαβε και το τιμητικό βραβείο του μεγαλύτερου σε ηλικία δρομέα καθώς ο κ. Γιώργος διανύει το 80ο έτος της ηλικίας του .

Συμμετοχή στον 7ο Ορεινό Αγώνα « Ανοπαία Ατραπός »
Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 08 Μαΐου στα μονοπάτια του όρος Καλλίδρομο ο 7ος Ορεινός Αγώνας « Ανοπαία Ατραπός » (Μονοπάτι του Εφιάλτη) που διοργάνωσε ο Σύλλογος Δρομέων Μεγάλων Αποστάσεων « Τραχίνα » Φθιώτιδας, με τη συμμετοχή 260 αθλητών .
Η οργανωτική Επιτροπή ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όλων των αθλητών, κράτησε ψηλά το επίπεδο του αγώνα και προσέφερε την απόλαυση και την ομορφιά που επιδιώκει ο καθένας μας από την συμμετοχή του σε τέτοιες διοργανώσεις.
Ο Τρικαλινός σύλλογος έδωσε δυναμικό παρόν για ακόμη μια χρονιά στον αγώνα με πρωτεργάτες τα παιδιά από την Ράξα που λατρεύουν τους αγώνες βουνού.
Την καλύτερη επίδοση πέτυχε ο Κώστας Φαγκρίδας που τερμάτισε στην 11η θέση γενικής με επίδοση 1:27:29.Συγχαρητήρια και στους 10 δρομείς μας!

Ο Σ.Δ.Τρικάλων τιμήθηκε στην Λευκάδα
Μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων ταξίδεψαν στην Λευκάδα για να συμμετάσχουν στον 6ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο που για πρώτη φορά φέτος διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου. Η αποστολή αποτελούμενη από 10 δρομείς μας ,ήταν η μεγαλύτερη που έχει στείλει ο Σύλλογός στον συγκεκριμένο αγώνα ,καθώς ήταν ανάμεσα στους τιμώμενους Συλλόγους. Ο τοπικός Φίλανδρος Λευκάδος, διοργανωτής του αγώνα , μας τίμησε και στην συνέχεια ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημοσθένης Πάλλας έκανε απονομή μεταλλίων.
Περισσότεροι από 1000 δρομείς συμμετείχαν και στα 3 αγωνίσματα καθώς μαζί με τον Ημιμαραθώνιο διεξήχθησαν παράλληλα αγωνίσματα 5 και 10 χιλιομέτρων.