Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ » Προς συμφωνία ΕΠΟ-Κοντονής για Έλληνες διαιτητές και τελικό στις 17/5!

Προς συμφωνία ΕΠΟ-Κοντονής για Έλληνες διαιτητές και τελικό στις 17/5!

Νέα δεδομένα στο τραπέζι για τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ

2d86fa5adad4a710922017536140026d_L

Έντονη διαρροή περί συμφωνίας ΕΠΟ- Κοντονή ώστε ο τελικός να γίνει στις 17/5 πιθανότατα με το τιμ του Σιδηρόπουλου.

Νέα δεδομένα στο τραπέζι για τον τελικό Κυπέλλου Ολυμπιακός-ΑΕΚ προκειμένου να «κλειδώσει» για τις 17/5. Αυτό προκύπτει από τις διαβουλεύσεις που φέρονται να έγιναν τις τελευταίες ώρες μεταξύ ΕΠΟ-Κοντονή και με διαμεσολαβητή τον εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

AdTech Ad

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, οι διαιτητές πιθανότατα θα είναι Έλληνες και όχι ξένοι. Η ΕΠΟ φέρεται να είναι πρόθυμη ώστε να διεξαχθεί ο τελικός στις 17/5 να αλλάξει τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου και να τοποθετήσει την «ομάδα» του διεθνή ρέφερι. Αντί των Αλεξέα και Πετρόπουλου θα οριστούν δηλαδή οι Ευθυμιάδης και Κωσταράς. Ερωτηματικό παραμένει ο 4ος (Τουμπακάρης) και ο παρατηρητής (Γκρούτσης) που δεν είναι διεθνής, καθώς και το τι θα συμβεί με τους επιπρόσθετους (Κουκουλάκης, Αρετόπουλος).

Η ΕΠΟ επιμένει να διεξαχθεί ο τελικός στις 17/5 καθώς θεωρεί ότι δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες, θέση με την οποία τάσσεται και ο Ολυμπιακός.

Αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις από την στιγμή που η φερόμενη συμφωνία ΕΠΟ-Κοντονή γίνεται χωρίς την συγκατάθεση της Nova. Το συνδρομητικό κανάλι δεν επιθυμεί αλλαγή στο πρόγραμμα των play offs.

Συντάκτης

Άρθρα : 16747
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top