Δεν βγήκε απόφαση στον αέρα ο Τελικός

Χωρίς απόφαση η συνάντηση των «4», αρνούνται αλλαγές στο πρόγραμμα ΑΕΚ, ΠΑΟ και Nova

Δεν κατέληξε σε συγκεκριμένη απόφαση η συνάντηση των τεσσάρων ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

Η συνάντηση έγινε για το θέμα που έχει προκύψει με τις ημερομηνίες, μετά τα νέα δεδομένα που αφορούν στη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και τον ορισμό του από την ΕΠΟ για την Τρίτη 17 Μαΐου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ΑΕΚ αρνήθηκε να μεταφερθεί ο αγώνας της Κυριακής με τον Πανιώνιο για το Σάββατο 14/5, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός με τον Ολυμπιακό την Τρίτη.

Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει επίσης να αλλάξουν οι ημερομηνίες των πλέι οφ και ζήτησε προσφυγή της Super League κατά της ΕΠΟ, ενώ και η πλευρά της Nova δεν επιθυμεί να αλλάξουν οι προκαθορισμένες ημερομηνίες, απειλώντας με ενεργοποίηση των ρητρών που προβλέπονται στα συμβόλαια.

Έκτακτο Δ.Σ από τη Σούπερ Λιγκ

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας παραμένει… στον αέρα μετά τη σύσκεψη των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων που συμμετέχουν στα play offs, οπότε η Super League ανακοίνωσε ότι αύριο, Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της με κύριο θέμα συζήτησης τον αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/05/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των αγώνων Playoff σε σχέση με τις αποφάσεις Ε.Π.Ο. και Πολιτείας ως προς τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος.

2. Διάφορα.