Δηλώσεις Καλιτζάκη για τον τελικό των Νέων

Ο Γιάννης Καλιτζάκης μίλησε στην «Λέσχη 97,6» για τον τελικό  των ΝέωνΤον τίτλο του πρωταθλήματος Νέων της Φουτμπολ λίγκ θα διεκδικήσει η Κ-19 των Τρικάλων το Σάββατο και θα έχει αντίαπλο τον Απόλλωνα Σμύρνης Ο τελικός θα γίνει στις 16.30 στο στάδιο Ναυπάκτου. Τυπικά γηπεδούχος είναι ο Α.Ο. Τρίκαλα και διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο  Γιώργος Παπαδόπουλος (Αχαϊας) . Βοηθοί του οι Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαϊας) και Θεμιστοκλής Σπανός ( Αχαϊας)

Ο Γιάννης Καλιτζάκης μίλησε στην «Λέσχη 97,6» για τον τελικό, αλλά και γενικότερα για τους στόχους αυτής της ομάδας.

Στην ερώτηση αν υπάρχει άγχος η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Ήδη η ομάδα πέτυχε απόλυτα τον στόχο της και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι. Υπάρχει ο τελικός, εκεί δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος, είναι ένα παιχνίδι που τα παιδιά θα πρέπει να το χαρούν και να ικανοποιηθούν. Άλλωστε η όλη εικόνα της ομάδας είναι τέτοια που μας αφήνει ικανοποιημένους. Αυτό που θα πρέπει να κάνουν στον τελικό είναι να προσπαθήσουν για να ευχαριστηθούν το παιχνίδι και είμαι σίγουρος ότι θα το κάνουν».

Για το αν ο ΑΟΤ θα πρέπει μελλοντικά να στηριχθεί στα παιδιά αυτά, ο κ. Καλιτζάκης τόνισε: «Είμαστε τυχεροί που βρισκόμαστε σε μια ΠΑΕ που είναι πολύ οργανωμένη. Χρέος όλων μας είναι να δουλέψουμε σκληρά, αφού με ένα πάτημα κουμπιού δεν μπορούν να έρθουν όλα. Είμαι όμως σίγουρος ότι με σωστό τρόπο ότι αυτά τα παιδιά μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω, ενώ η δική μας δουλειά είναι η συνεργασία από την Κ15 στην Κ17 και από εκεί στην Κ19. Όλα αυτά βέβαια θέλουν διάθεση και όρεξη και νομίζω ότι έχουν γίνει τα πρώτα σωστά βήματα».