Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ » H δράση των Τμημάτων της Δήμητρας

H δράση των Τμημάτων της Δήμητρας

Οι Δραστηριότητες της Δήμητρας για το τριήμερο 13-15 Μαΐου

Η Ακαδημία της Δήμητρας μετά το πέρας των τοπικών πρωταθλημάτων συνεχίζει δυναμικά με συμμετοχές σε μεγάλα τουρνουά όσο αφορά το κομμάτι της Ακαδημίας ενώ φιλικοί αγώνες προγραμματίζονται και για την ερασιτεχνική ομάδα.

Το Σάββατο 14 Μαΐου 6 τμήματα της Ακαδημίας θα ταξιδέψουν στο Πανελλήνιο Τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνεται στο Βόλο και συγκεκριμένα στα Κάτω Λεχώνια Μαγνησίας με τη συμμετοχή πάνω από 20 ομάδων της Θεσσαλίας και όχι μόνο.

Όσον αφορά την ερασιτεχνική ομάδα που αποτελείται κυρίως από αθλητές γεννηθέντες από το 1998 ως το 2001 έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με την Κρύα βρύση στην Μπαλκούρα την Παρασκευή 13 Μαΐου και ώρα 17:00. Το Σάββατο θα αγωνιστεί το Παιδικό τμήμα της Ακαδημίας (οι γεννηθέντες 2001) με το Εφηβικό τμήμα της Αναγέννησης Καρδίτσας επίσης στις εγκαταστάσεις της Μπαλκούρας (16:30).

Τέλος, την Κυριακή θα φιλοξενηθεί από την Ακαδημία της Δήμητρας, η Ακαδημία των Ελπίδων Καρδίτσας η οποία θα μεταβεί στα Τρίκαλα με 4 τμήματα της. Ενώ την ίδια μέρα συνεχίζεται και ο θεσμός του τοπικού πρωταθλήματος στα Τζούνιορς με την δεύτερη ομάδα της Δήμητρας να αντιμετωπίζει την Πηγή.

Συντάκτης

Άρθρα : 16723
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top