Το Ρέθυμνο δυνατά για Φλεβαράκη

Την περίπτωση συνεργασίας με τον Φλεβαράκη εξετάζει η Κρητική ομάδα

skoyfleb_450x225
Η Εφημερίδα Ρεθεμνιώτικα νέα αναφέρει….Με γοργούς ρυθμούς τρέχουν οι εξελίξεις στο θέμα του προπονητή του Ρέθυμνο Cretan Kings, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των προτεραιοτήτων των διοικούντων της ομάδας. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το ενδεχόμενο ανανέωσης με τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ενώ παράλληλα έδαφος φαίνεται πως κερδίζει η περίπτωση του Κώστα Φλεβαράκη.
Η πρώτη κουβέντα των ανθρώπων του Ρεθύμνου με τον Θανάση Σκουρτόπουλο έγινε το απόγευμα της Παρασκευής. Οι δύο πλευρές έκαναν τον απολογισμό της χρονιάς και εστίασαν στα θετικά και στα αρνητικά κομμάτια. Μπορεί το Ρέθυμνο να μπήκε στα πλέι οφ, αλλά ο στόχος ήταν η 6η θέση. Κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη για πολλούς και διάφορους λόγους και οι δύο πλευρές ανέλαβαν τις ευθύνες που τους αναλογούν.
Η εκτίμηση είναι αμοιβαία και οι άνθρωποι της ομάδας δεν παραγνωρίζουν το ότι ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε δύο φορές το Ρέθυμνο στα πλέι οφ της Α1. Από κει και πέρα, τέθηκαν επί τάπητος και θέματα που αφορούν τη νέα χρονιά. Η συζήτηση μπορεί να μην ήταν διεξοδική, αλλά εκφράστηκαν οι πρώτες σκέψεις σχετικά με το μπάτζετ, τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την γενικότερη οργάνωση της ομάδας.
Οριστικές αποφάσεις δεν πάρθηκαν, καθώς επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να βολιδοσκοπήσουν την αγορά. Και το Ρέθυμνο να κοιτάξει εναλλακτικές περιπτώσεις και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος να εξετάσει προτάσεις από Ελλάδα και εξωτερικό. Πριν όμως παρθεί κάποια απόφαση, Ζομπανάκης-Μανουκαράκης θα μιλήσουν ξανά με τον έμπειρο Έλληνα τεχνικό.