Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ » Αμετακίνητη η Nova, στον αέρα ο τελικός

Αμετακίνητη η Nova, στον αέρα ο τελικός

Δεν τελειώνει το σίριαλ με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας.

EE4F69C07B9C72E726F0422A4E5B9373

Η ΕΠΟ μπορεί να τον όρισε για τις 17/5 αλλά από το συνδρομητικό κανάλι επιμένουν πως δεν σκοπεύουν να δεχτούν αλλαγή στο πρόγραμμα των play-off.

Δεν τελειώνει το σίριαλ με την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΕΠΟ όρισε την αναμέτρηση για τις 17 Μαΐου, ωστόσο η NOVA από την πλευρά της ξεκαθαρίζει πως δεν κάνει πίσω και δεν θα δεχτεί αλλαγή στο πρόγραμμα των play-off.

Όλο το ενδιαφέρον μεταφέρεται πλέον στην Λίγκα. Για την ακρίβεια τι σκοπεύει να πράξει ώστε να μην προκύψουν προβλήματα οικονομικής φύσης με το συνδρομητικό κανάλι και για να μην υπάρξουν -δεδομένες- αντιδράσεις από τις ομάδες που παίρνουν μέρος στα play offs.

Ποια σενάρια παίζουν;

α) Να χωρέσουν και οι δύο διοργανώσεις και να ολοκληρωθούν έως τις 29/5:

Για να συμβεί αυτό θα πρέπει αλλάξει η 2η αγωνιστική των play offs. Αντί για Κυριακή να γίνει Σάββατο (14/5), ειδικά το παιχνίδι της ΑΕΚ που είναι και το ζητούμενο. Η 3η αγωνιστική να πάει για τις 20/5, η 4η 23/5, η 5η 26/5 και η 6η 29/5.

Σε αυτό το σενάριο,  το οποίο η Nova δε θέλει να σκέφτεται σύμφωνα με την αρχική της ανακοίνωση, η ΑΕΚ θα δώσει 5 παιχνίδια-μαζί με τον τελικό εάν γίνει στις 17/5- σε 13 μέρες, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες 4 ματς σε δέκα ημέρες.

β) Τελικός στις 18/5, φινάλε χωρίς διεθνείς στα play offs:

Αυτό είναι το εναλλακτικό σενάριο. Να οριστεί ο τελικός μια μέρα μετά τις 17/5 και τα play offs να συνεχιστούν Τετάρτη-Κυριακή μέχρι να ολοκληρωθούν την 1η Ιουνίου. Για να συμβεί, όμως, αυτό θα πρέπει αρχικά να καμφθούν οι αντιδράσεις της Nova και ακολούθως οι ομάδες να συμφωνήσουν να αγωνιστούν χωρίς τους διεθνείς την τελευταία αγωνιστική των play offs.

 

AdTech Ad

Αναλυτικά η επιστολή που είχε αποστείλει την Κυριακή η Forthnet στις εμπλεκόμενες πλευρές

«Κάντζα, 8 Μάιου 2016

Προς:

1. Τις ΠΑΕ-μέλη της SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

2. κ. Γεώργιο Μποροβήλο – Πρόεδρο Δ.Σ. SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ

3. κ. Μιχάλη Αναγνώστου – Γενικό Διευθυντή SUPERLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ [SL]

Αξιότιμοι Κύριοι,

Αναφορικά με το πρόγραμμα της διαδικασίας των Play-off του πρωταθλήματος της SL, επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

1. Όπως γνωρίζετε, το αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων των Play-off έχει ήδη εγκριθεί ομόφωνα από το Δ.Σ. της SL, με την από 5/5/2016 σχετική απόφασή σας και έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα σας [http://www.superleaguegreece.net/el/news/latest-news/show/analutiko-programma-play-offs-super-league-2015-2016].

Στηριζόμενη στην ως άνω απόφασή σας, η συνδρομητική μας πλατφόρμα έχει οργανώσει το τηλεοπτικό της πρόγραμμα και τις διαδικασίες παραγωγής των αγώνων των Play-off, ενώ έχει ήδη προγραμματίσει και ξεκινήσει εκτεταμένο πλάνο διαφημιστικής προώθησης των συγκεκριμένων ιδιαίτερα σημαντικών αγώνων.

Υπενθυμίζουμε, μάλιστα, ότι εξαιτίας διαφόρων -γνωστών σε όλους- γεγονότων, άσχετων με τη Nova, αναφορικά με το χρόνο διεξαγωγής του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, η διαδικασία των Play-off, που θα έπρεπε να έχει ήδη εκκινήσει, έχει καθυστερήσει σημαντικά, με αποτέλεσμα να υφιστάμεθα ήδη σοβαρή βλάβη των εμπορικών μας συμφερόντων.

2. Δεδομένων των ανωτέρω, τονίζουμε κατηγορηματικά, ότι η συνδρομητική μας πλατφόρμα δεν πρόκειται να ανεχτεί, για οποιοδήποτε λόγο, καμία περαιτέρω καθυστέρηση ή διαφοροποίηση στο ήδη ορισθέν πρόγραμμα της διαδικασίας των Play-off και σας καλούμε να τηρήσετε απαρέγκλιτα τις ήδη ληφθείσες αποφάσεις και δεσμεύσεις του Δ.Σ. σας, προστατεύοντας το, κατά πολύ υπέρτερης οικονομικής αξίας και σημασίας, προϊόν του πρωταθλήματος της SL στο οποίο επενδύουμε ετησίως δεκάδες εκατομμύρια.

3. Σε διαφορετική περίπτωση, η εταιρεία μας, ρητά επιφυλασσομένου παντός δικαιώματός της, σας ενημερώνει ότι θα προβεί στην ενεργοποίηση κάθε συμβατικά προβλεπόμενης κύρωσης και σε κάθε περαιτέρω νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να διαφυλάξει τα έννομα συμφέροντά της.

Με εκτίμηση,

Πάνος Παπαδόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος».

Συντάκτης

Άρθρα : 16677
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top