Διακοπή στο Αχαρναϊκός – Χανιά!

axarnaikosGipedo-610x395

Έντονες διαμαρτυρίες κι ένα μπουκάλι που χτύπησε τον βοηθό, οδήγησαν σε οριστική διακοπή το παιχνίδι του Αχαρναϊκου με τα Χανιά!

Το παιχνίδι στο Μενίδι ανάμεσα στον Αχαρναϊκό και τα Χανιά όδευε προς το τέλος του. Στο 89ο λεπτό και με το αποτέλεσμα στο 0-0, ο διαιτητής Μιχαηλίδης από τον σύνδεσμο Βοιωτίας, υπέδειξε την άσπρη βούλα υπέρ των Κρητικών, σε μαρκάρισμα του Χατζηλιάδη μέσα στην περιοχή του Αχαρναϊκού. Ωστόσο, ο βοηθός Κωνστάντιος έμεινε στη θέση του, διαφωνώντας με τον «άρχοντα», καθώς θεώρησε πως είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ!

Αμέσως ξεσηκώθηκαν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων, ενώ ένα μπουκάλι με νερό που εκτοξεύθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, χτύπησε τον βοηθό. Τότε, ο Μιχαηλίδης πήρε τους συνεργάτες του και κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια.

Έπειτα από 10 λεπτά περίπου, οι δυο ομάδες επέστρεψαν για ζέσταμα στο γήπεδο κι ενώ τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει, τελικά ανακοινώθηκε η οριστική διακοπή του αγώνα! Πλέον, τα αρμόδια όργανα θα κληθούν να αποφασίσουν για την τύχη του, με τον κανονισμό να προβλέπει κατακύρωση υπέρ των Χανίων και μηδενισμό του Αχαρναϊκού…