Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » Πανθεσσαλικοί αγώνες σκακιού στο Φρούριο

Πανθεσσαλικοί αγώνες σκακιού στο Φρούριο

DSC_3397

Απο τις 6 έως τις 8 Μαϊου.

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων  σε συνεργασία με την Τοπική Επιτροπή Σκακιστικών Σωματείων Θεσσαλίας(Τ.Ε.Σ.Σ.Θ.) ανέλαβε να διοργανώσει τοΑτομικό Νεανικό Πρωτάθλημα ηλικιών από 8- 16 ετών και παράλληλα το Ατομικό Αντρών – Γυναικών Θεσσαλίας για το 2016.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα Τρίκαλα το τριήμερο Παρασκευή 6/5 έως Κυριακή 8/5 σε πέντε (5) γύρους και αποτελεί επίσημη διοργάνωση της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας(Ε.Σ.Ο.) με προκρίσεις των νικητών στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο σκακιστές με δελτίο αθλητή της Ε.Σ.Ο.

Ο σύλλογός μας ,σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή , επέλεξε ως χώρο διεξαγωγής αυτών των αγώνων, οι οποίοι  έχουν Πανθεσσαλικό ενδιαφέρον και διοργανώνονται για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στα Τρίκαλα, τον εμβληματικό  χώρο του Φρουρίου.

Έναν χώρο που αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης μας , συμβολικά  ταιριαστό με τις «μάχες των στρατών» στις σκακιέρες  και που θα δώσει  την ευκαιρία στους συμμετέχοντες από άλλους νομούς να γνωρίσουν ένα από τα πιο όμορφα σημεία των Τρικάλων.

Η ΣΚΑ.ΚΙ. θα επιχειρήσει να κάνει ακόμη μια επιτυχημένη διοργάνωση και με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Τρικκαίων  να προσφέρει καλές αγωνιστικές συνθήκες στους σκακιστές.

Το πρόγραμμα των αγώνων είναι

ΠΑΡΑΣΚ.  6/5  ΩΡΑ 17.30     1ος Γύρος

ΣΑΒΒΑΤΟ 7/5 ΩΡΑ 11.00     2ος Γύρος-     ΩΡΑ   17.00      3ος Γύρος

ΚΥΡΙΑΚΗ  8/5  ΩΡΑ 11.00     4ος Γύρος-    ΩΡΑ  17.00 5ος Γύρος –

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ -ΑΠΟΝΟΜΕΣ

 

Συντάκτης

Άρθρα : 14518
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top