Ψιμουλάκης: «Μου αρέσει να ρισκάρω»

20160427_194757Δίκαιη χαρακτήρισε ο Τσιώλης την νίκη του ΑΟΤ

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης μίλησε για την υγεία που προσπαθεί να εμφυσήσει στον ΑΟΤ αλλά και τα ρίσκα που παίρνει συνέχεια, καθώς και για τα λάθη που έγιναν στο ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά τόνισε: «Σήμερα έπαιξαν δύο μεγάλες ομάδες. Η δική μας ομάδα έκανε ότι είπαμε στην προπόνηση και αυτό βγήκε στο απόλυτο. Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Με καλή κυκλοφορία, ψυχολογία και κατοχή μπάλας. Δημιουργήσαμε πολλές φάσεις. Εκτός από τα τρία γκολ και το γκολ που ακυρώθηκε είχαμε και τρία δοκάρια. Νομίζω ότι τον πρώτο μήνα τον είχα αναλώσει να βάλω υγεία και να καταλάβουν και κάποια παιδιά τι ζητάω. Στην αρχή τους φαινόταν παράξενο. Αυτό λέγεται ποδόσφαιρο, υγεία και ακόμη υπάρχει δρόμος. Ότι προλάβω θα διορθώνω.  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην προσπάθεια. Τον δικαιώσαμε και με το αποτέλεσμα και με την εμφάνιση μας. Λείπανε πολλοί παίκτες αλλά ίσως ήταν επιλογή μας. Κάτι το βαρύ ρόστερ,  κάτι οι παράξενοι χαρακτήρες. Κάθε μέρα χτίζουμε. Κάναμε ένα βήμα προς τον στόχο που έχουμε θέσει. Εύχομαι στη Λάρισα τα καλύτερα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Σε ένα αποτέλεσμα δεν κρίνεται κανένας, ούτε προπονητής, ούτε παίκτες. Πάντα να γίνονται τέτοια παιχνίδια. Να υπάρχει υγεία και καλή συμπεριφορά στον αγωνιστικό χώρο».

Ο Σταύρος Ψιμουλάκης επανέλαβε πως στόχος της ομάδας είναι η 3η θέση και ότι του αρέσει να ρισκάρει: «Το αποτέλεσμα έρχεται μόνο του. Μου αρέσει να ρισκάρω. Το δουλεύω το ρίσκο. Πάντα ρισκάρω. Κάναμε μια ήττα στην Κέρκυρα όπου κάναμε τις φάσεις στο 0-0 και το χάσαμε. Η ομάδα δεν αδικήθηκε μέχρι τώρα. Γίνανε λάθη και τα πλήρωσε η ομάδα.  Δεν θα πω ποιοί τα έκαναν. Για μια ομάδα με αυτό το κύρος, με αυτή την βαρύτητα με αυτή την οικονομική ευχέρεια είναι κρίμα να μην είναι πιο πάνω. Παρέλαβα την ομάδα με μεγάλη ψαλίδα, εσείς θα κρίνετε αν έκανα κάτι καλό».

Από την άλλη ο Σάκης Τσιώλης τόνισε:»Ήταν μια δίκαιη νίκη από τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Απο την αρχή τα Τρίκαλα είχαν μεγαλύτερη διάθεση, περισσότερη κίνηση, προσπαθήσαμε γρήγορα να συνέρθουμε και να αλλάξουμε κάτι, δυστυχώς αυτό δεν έγινε και οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη στον κόσμο μας που ήρθε και σήμερα εδώ και τους απογοητεύσαμε. Δεν δθέλω να σταθώ σε δικαιολογίες. Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε,  έχω πει ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα για την ομάδα μας, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω την σκληρή εμφάνιση και να πάμε στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια και να κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και να πάμε την ομάδα στην Superleague. Συγχαρητήρια στον κόουτς και στα Τρίκαλα για τη νίκη τους».