Ντεμπούτο Βαζάκα με διπλό!

1364745Υπο τις οδηγίες του ο Απόλλων κέρδισε στο Ελ Πάσο την Καλλιθέα

Μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Απόλλων, τα κατάφερε! Πήρε το τρίποντο της νίκης στην Καλλιθέα (0-1) και μπορεί να χαμογελάσει ελαφρώς, μιας και η άνοδος έχει χαθεί οριστικά.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους. Μόλις στο 10′ ο Κονέ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ο Φατιόν από κοντά με προβολή έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Μασένα σέντραρε και ο Σταύρου με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Στο 42′, ο Απόλλων έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-2, όμως ο Κονέ μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το πλασέ με τον Μιχελή να τον σταματά.

Στην επανάληψη, η Καλλιθέα προσπάθησε να βγει μπροστά και να ισοφαρίσει, όμως η μόνη ευκαιρία που έκανε ήταν στο 65′. Συγκεκριμένα, ο Ντουρμισάι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο έξω. Δέκα λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε ο Απόλλων να κλειδώσει το ματς. Η προβολή του Τζιώρα όμως πέρασε άουτ και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν κατάφερε να κάνει το 0-2. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τέλους και η ομάδα της Ριζούπολης κατάφερε να πανηγυρίσει μετά από καιρό ένα τρίποντο στην πρώτη του Βαζάκα στον πάγκο της.

Οι συνθέσεις:

 ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Τζάκσον, Μούκταρης, Τσώνης, Γκίνης, Σταματόπουλος (74΄Φράγκος), Σμυρλής (54΄Ντουρμισάι), Σταύρου, Μπέλλης (28΄λ.τρ. Τεγούσης), Μασένα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Αποστολίδης, Δεληζήσης, Κονέ, Βάντερσον, Στεργίδης (76΄Καμαρά), Φατιόν, Πάνου, Τζιώρας, Μπουτζίκος (64΄Ψιάνος), Παρπέξ (83΄Ρουσάκης), Κύργιας.