Κρας τεστ στην Λαμία

SONY DSCΣήμερα στις 6 για τον ΑΟΤ – Μετάδοση από το sportrikalaradio.gr

Ο ΑΟΤ έχει ως αντικειμενικό στόχο την κατάκτηση της 3ης θέσης που υπό προυποθέσεις μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε άνοδο αν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας αντιμετωπίσουν προβλήματα με τις αδειοδοτήσεις τους.

Για να καταλάβουν την 3η θέση τα Τρίκαλα θα πρέπει να μην έχουν απώλειες μέχρι το τέλος ειδικότερα σήμερα που αντιμετωπίζουν την Λαμία στην έδρα της που είναι μαζί με τον Απόλλωνα οι βασικοί συνδιεκδικητές της 3ης θέσης.

Η Λαμία μπορεί να βρίσκεται 8 βαθμούς πίσω από τον ΑΟΤ αλλά έχει ένα ματς λιγότερο με την Παναχαϊκή οπότε με νίκη σήμερα και νίκη επί της ομάδας της Πάτρας μειώνει στους δύο. Αυτό λοιπόν κάνει δύσκολη την αποστολή των Τρικάλων.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα ο Σταύρος Ψιμουλάκης θα έχει στην διάθεση του τον Δουκάκη ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, όχι όμως και τον Γκμπαλέ ο οποίος είχε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής.

Η αποστολή του ΑΟΤ για σήμερα: Χιώτης, Γιδόπουλος, Ντόικιτς, Παπαπαναγιώτου, Ζώνας, Σαρακατσάνος, Νιάρος, Στουρνάρας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ναβάρο, Σερτζίνιο, Στεφάνοβιτς, Δουκάκης, Χαροντάκης, Βρούτσινα, Φλίγκος, Κουσκουνάς, Τοπτίδης.

(*) Λόγω των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στα ΜΜΕ το σημερινό παιχνίδι στην Λαμία θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το www.sportrikalaradio.gr σε μετάδοση των Γιώργου Παπαγεωργόπουλου και Νίκου Πούλιου.