Συναντήθηκε με Μαρινάκη ο Σαββίδης!

 

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν από τους ημιτελικούς

Στην αποκάλυψη πως ο Ιβάν Σαββίδη; συναντήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο σπίτι του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, προχώρησε εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στο φύλλο της «Arena Press» την Πέμπτη (14/4) φιλοξενείται δημοσίευμα, σύμφωνα με το οποίο, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε επαφή με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, πριν από τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου έστειλε το… μήνυμά του πως σε περίπτωση που μπερδευτεί το ματς με διαιτησίες θα είναι απέναντι στον μεγαλομέτοχο των Πειραιωτών.

AdTech Ad

Αναλυτικά, το δημοσίευμα:

«Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο ηγέτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του πρωταθλήματος (αντιμετωπίζει τώρα τον Φοίνικα Σύρου, με μειονέκτημα έδρας), για αυτό και πήγε στα αποδυτήρια, κάθισε με όλους τους παράγοντες του “Δικεφάλου” και εις επήκοον όλων είπε φοβερά πράγματα, που δείχνουν ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Οι ατάκες του Ιβάν Σαββίδη, τις οποίες επιβεβαίωσε, είναι απίστευτες, μεταξύ άλλων μπροστά στον γιο του Νικόλα, σε Πρέλεβιτς, Γαλατσόπουλο, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, Καραμπέρη, Τζιτζικώστα, Βεζυρτζή, Τσαλόπουλο, Αγγελίδη και παρά πολλών άλλων που πανηγύριζαν την πρόκριση του βόλεϊ και ρωτούσαν τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ποδοσφαιρική ομάδα!

Και ο Ιβάν εξαπέλυσε «κεραυνούς»:

– “Δεν πρόκειται να κάνω πίσω, είμαι αποφασισμένος και θα περιμένουμε να μάθουμε ποια θα είναι η απόφαση για την έφεση που καταθέσαμε. Μετά θα μιλήσουμε, αλλά δεν πρόκειται να παίξει η πρώτη ομάδα στο Κύπελλο. Θα στείλουμε την Κ20 ή την Κ17 ή την Κ15 να παίξει με τον Ολυμπιακό”.

– “Πριν από το ματς του Κυπέλλου συναντήθηκα με τον Μαρινάκη, πήγα στο σπίτι του και του είπα ότι εάν θέλει να μπερδέψει το ματς με διαιτησίες και τέτοια, θα με βρει μπροστά του, θα τον πολεμήσω σκληρά» (την ώρα μάλιστα που έλεγε αυτά τα λόγια, έκανε τον σταυρό του μπροστά σε όλους).

– “Όλοι υποτίθεται θέλαμε την κάθαρση, αλλά σε μια ανύποπτη στιγμή συνωμότησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όταν συζητούσαμε για τα τηλεοπτικά και προκειμένου να υπάρξει δικαιοσύνη για τα τηλεοπτικά και να πέσει το δικό τους μερίδιο. Τότε τα βρήκαν μεταξύ τους”!

– “Μου είπαν και άκουσα κάποιους παραγωγούς εκπομπών σε ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης, που με ξεφώνιζα και έλεγαν ότι τα γκάλοπ λένε να φύγω από τον ΠΑΟΚ, άλλος με έβριζε και με μείωνε σαν άνθρωπο, αλλά θα τα διορθώσουμε όλα αυτά, σύντομα. Είναι στημένοι κάποιοι να μιλάνε εις βάρος μου”.

– “Θέλω καθαρά πρωταθλήματα και όσοι θέλουν το ίδιο είναι μαζί μας, όσοι δεn θέλουν, είναι εχθροί”.

Ο Ιβάν Σαββίδης κάλεσε τον πρόεδρο του βόλεϊ Αντώνη Τσαλόπουλο να βάλει φτηνό εισιτήριο στα ματς με την ομάδα της Σύρου και είπε: “Βάλε 5 ευρώ για τον κόσμο και τα υπόλοιπα θα σου τα συμπληρώσω εγώ”, τη στιγμή που οι παίκτες και όλοι οι παρευρισκόμενοι φώναζαν “είναι τρελός ο πρόεδρος”, μέσα σε αποθέωση και σε πάρα πολύ καλή ατμόσφαιρα.