Υποταγή του Αστέρα στον Άρη

 

Ο Αστέρας υποτάχθηκε στην ανωτερότητα του Άρη Θεσσαλονίκης

Μπάσκετ-με-καρότσι-7

Το εμπόδιο του Άρη αποδείχτηκε αξεπέραστο για τον Αστέρα Τρικάλων, ο οποίος ηττήθηκε τοα απόγευμα της Κυριακής στό κλειστό της Μπάρας με σκορ 34-59(ημίχρονο 18-31).
Ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Βίκης Γκούμα, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου ΑμεΑ Τρικάλων «Η ΑΡΩΓΗ». Οι παίκτες του Γ.Χατζή ήταν ιδιαίτερα άστοχοι στο α΄ 10λεπτο και δεν βρήκαν λύσεις στα ριμπάουντ των ψηλών του Άρη. Η κατάσταση βελτιώθηκε στη συνέχεια με άμυνα «man to man», όμως η αστοχία επέστρεψε στο β΄ ημίχρονο, όπου ο Άρης εκτόξευσε την υπέρ του διαφορά στους 27 πόντους. Στο δ΄ 10λεπτο οι Τρικαλινοί προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, απέναντι στους Θεσσαλονικείς που με την απόδοσή τους δικαίωσαν την πρωτοπορία τους στον βόρειο όμιλο.
Επόμενος σταθμός για τον Αστέρα Τρικάλων την ερχόμενη Κυριακή το μεσημέρι στο Κλειστό της Καλαμίτσας, όπου αντιμετωπίζει, όπου αντιμετωπίζει την ισόβαθμή του Ίριδα Καβάλας.
Το σκορ ανά 10λεπτο: 6-17, 18-31, 22-49 και 34-59.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Χατζής): Χατζής 10, Καλαϊτζίδης 2, Καραμπίνας 4, Μανώλης, Τσίπρας 6, Φιλιππου 10 και Ορέστης 2.
ΑΡΗΣ(Χατζηζογίδου): Παντελίδης 4, Παπαδόπουλος 2, Κατράντζης 6, Μαλτάς, Καλογιάννης, Κεφαλάς 12, Χρυσοβέργης 9(1), Τσιντάρης 2, Οικονόμου 15 και Βλαστός 9.