Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » Γ ΕΘΝΙΚΗ » Νέα ένσταση η Νίκη-Ανακοίνωση απάντηση από την ΑΕΦ

Νέα ένσταση η Νίκη-Ανακοίνωση απάντηση από την ΑΕΦ

Την κατακύρωση του αγώνα ζητά η ομάδα της Νέας Ιωνίας που κατέθεσε ένσταση αφού η ΑΕΦ είχε δηλωμένο κόουτς τον Τσίρκοβιτς

Νέα ένσταση κατέθεσε η Νίκη Βόλου για το ματς με την ΑΕΦ που  έληξε ισόπαλο με 2-2 Η ένσταση γίνεται για  το πτυχίο προπονητή Θ Τέγου που είναι ΟΥΕΦΑ Β και όχι ΟΥΕΦΑ Α’ . Συμφωνα με το ρεπορτάζ (από την ομάδα του Βόλου ) η ΑΕΦ είχε δηλωμένο στον πάγκο της ως προπονητή τον Μίκι Τσίρκοβιτς που έχει αποχωρήσει από την ομάδα προ διμήνου …και η Νίκη κατέθεσε ένσταση για πλαστροπροσωπεία

Η ΑΕΦ εξέδωσε  ανακοίνωση:

Κύριοι, εσείς που διοικείτε τον πιο ιστορικό σύλλογο του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, την Νίκη Βόλου, θα έπρεπε να ντρέπεστε!

Όταν εισήλθαμε στον αγωνιστικό χώρου του γηπέδου της Νίκης Βόλου αισθανθήκαμε ένα ρίγος σεβασμού. Πατούσαμε το χόρτο όπου έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μας δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστούμε απέναντι σε μια ομάδα που έχει βάλει με χρυσά γράμματα την υπογραφή της στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αγωνιστήκαμε με την ψυχή μας και χωρίς να έχουμε κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καταφέραμε να αποσπάσουμε ισοπαλία κερδίζοντας το χειροκρότημα από τους υπέροχους φιλάθλους της Νίκης Βόλου. Στην επιστροφή για τη μικρή μας κωμόπολη αισθανόμασταν περηφάνια που είχαμε καταφέρει έναν άθλο και ήταν σίγουρα η μεγαλύτερη επιτυχία για την ομάδα μας, την Α.Ε. Φαρκαδόνας. Και την επιτυχία αυτή την έκανε πιο σημαντική η αντιμετώπιση των φιλάθλων της Νίκη Βόλου που παρόλο τη στεναχώρια τους χειροκρότησαν τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αναγνωρίζοντας την προσπάθεια τους.

Ώσπου χθες καταλάβαμε ότι τελικά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει καταντήσει εκεί που είναι κυρίως από τους παραγοντίσκους και τους δήθεν παράγοντες. Ο υπέρμετρος ζήλος των διοικούντων της Νίκη Βόλου (εξαιρείται ο μέχρι πρότινος πρόεδρος κ. Βούλγαρης) να «κερδίσουν» βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα, όχι μέσα από την ουσία του ποδοσφαίρου (αγωνιστικά) αλλά κυρίως από άλλους δικονομικούς τρόπους και οδούς, έφερε στο άρρωστο μυαλό τους την φαεινή ιδέα κατάθεσης ένστασης ότι ο βοηθός προπονητή κ. Τέγος έχει πτυχίο ΟΥΕΦΑ Β’ και όχι ΟΥΕΦΑ Α’ και επειδή δηλώναμε τον κ. Τσίρκοβιτς ως προπονητή ΟΥΕΦΑ Α’ (που δεν ήταν στο γήπεδο) ζητούνε την κατοχύρωση του αγώνα υπέρ τους!

Ντροπή κύριοι! Οι οπαδοί της Νίκη Βόλου από τους οποίους έχετε και οικονομική ενίσχυση ξέρουν πόσο στοιχίζει η ένσταση που καταθέσατε; Το νούμερο είναι τριψήφιο! Ξέρουν ότι αντί να ασχολείστε με το αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας σας ασχολείστε με το τι μαγειρεύει η κυρά-Κατίνα στα γραφεία; Ξέρουν ότι τα χρήματα που δίνουν από το υστέρημα τους μόνο και μόνο για να κάνουν την ομάδα που ονειρεύονται δεν επενδύονται;

Να είστε σίγουροι ότι το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τιμωρηθούμε με πρόστιμο γιατί για κατοχύρωση του αγώνα υπέρ σας για τον παραπάνω λόγο δεν υπάρχει κανένα δικονομικό άρθρο στην ΕΠΟ. Η ταπεινή μας γνώμη είναι να παραιτηθείτε και να πάτε για μπάνια σε κάποιες από τις πανέμορφες παραλίες του νομού. Αφήστε τον ιστορικό αυτό σύλλογο, την Νίκη Βόλου, στα χέρια των φιλάθλων της Νίκης Βόλου γιατί μόνο αυτοί μπορούν να βοηθήσουν πραγματικά τον σύλλογο.

   Καλή Ανάσταση-Δ.Σ. ΑΕ Φαρκαδόνας

 

Συντάκτης

Άρθρα : 16766
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top