Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ » ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ » Διακρίσεις για τον Ασκληπιό

Διακρίσεις για τον Ασκληπιό

12670502_1709011509343833_2522149938153864913_n

Σε ποδηλατικό αγώνα δρόμου στην Λάρισα

Στο ποδηλατικό αγώνα δρόμου ο οποίος διοργανώθηκε από τον ποδηλατικό γυμναστικό σύλλογο Λάρισας, όπου διεξήχθη στο πουρνάρι Λάρισας ,συμμετείχαν οι αθλητές του Ασκληπιού το περασμένο Σαββατοκύριακο ,κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση, σε ένα δυνατό αγώνα με πάνω από εκατό συμμετοχές αθλητών και  υψηλές ταχύτητες από τους ποδηλάτες, όπου στις μεγάλες κατηγορίες οι ταχύτητες ξεπερνούσαν τα 65 χλμ την ώρα.

Ξεκινώντας από τις μικρές κατηγορίες οι Μέλλιος Παντελής κατηγορία Μίνι μικρά και Μέλλιος Λεωνίδας κατηγορία Μίνι μεγάλα κατέλαβαν την 6η και 8η θέση αντίστοιχα .

Στην κατηγορία Παίδων καλή εμφάνιση έκανε ο Ζτρίβας Αχιλλέας όπου πήρε στο σπριντ την 4η θέση.

Στην κατηγορία Εφήβων σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Πάλλας Γιώργος κατακτώντας την 4η θέση , ενώ άτυχος στάθηκε ο Ζώης Λευτέρης έχοντας πτώση στην τελευταία στροφή του αγώνα, ενώ ήταν από τα φαβορί για μετάλλιο.

Στην κατηγορία Μάστερς Α καλή εμφάνιση έκανε ο Βαρσάνης Γιώργος με την 6η θέση.

Στην κατηγορία Μάστερς Β τα αδέρφια Γκαγκανάτσιου ,  Βαγγέλης και Σάκης κατέλαβαν την 4η και 5η θέση αντίστοιχα στο φώτο φίνις, μετά από δυνατή μάχη στο σπριντ .

Εξαιρετικός ήταν ο Ζώης Παναγιώτης στην κατηγορία Μάστερς Γ παίρνοντας την δεύτερη θέση.

Καλή εμφάνιση στον αγώνα κάνανε επίσης οι Βάσκος Στέφανος (ανδρών) , Κατσίκας Ηρακλής( όπεν), Ματζανάς Σάκης(όπεν) και Πουλιανίτης Βαγγέλης(όπεν).

Την αποστολή συνόδευσαν ο Σταυρόπουλος Βαγγέλης και Σαλπαδήμος Στέργιος  ομοσπονδιακός προπονητής και αλυτάρχης του αγώνα.

Συντάκτης

Άρθρα : 16721
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top