Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ » 5ο ατομικό μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού

5ο ατομικό μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού

IMAG2630

Την Κυριακή 10 Απριλίου στο 4ο Λύκειο

Η Σκακιστική Κίνηση Τρικάλων, διοργανώνει και φέτος , για 5η συνεχή χρονιά , το ατομικό μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού του Ν. Τρικάλων , αυτή την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 στο 4ο Γ.Ε.Λ. «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης», με έναρξη του 1ου γύρου στις 11.00 το πρωί.

Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν είτε ατομικά στο email  xrimatoz@otenet.gr είτε μέσω των διευθύνσεων των σχολείων , είτε στο τηλ. 6980397777 μέχρι και το Σάββατο 9/4 . Η επιβεβαίωση των συμμετοχών θα γίνεται με φυσική παρουσία των μαθητών αυστηρά έως τις 10.00π. μ. την ημέρα των αγώνων, ώστε να διασφαλιστεί το εύρυθμο της διοργάνωσης.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μια γιορτή για όσους αγαπούν το σκάκι στις μικρές ηλικίες και αποτελούν μία πρώτης τάξης ευκαιρία να φέρουν τα παιδιά σε επαφή με το υπέροχο αυτό πνευματικό άθλημα- παιχνίδι.

Θα διεξαχθούν   5 γύροι , με χρόνο σκέψης 15’ + 3” για κάθε κίνηση, για τον κάθε παίκτη, σε χωριστά γκρουπ για κάθε τάξη. Θα υπάρχουν 11 κατηγορίες για όλες τις τάξεις , από Νήπια μέχρι και Λύκειο .

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων καλεί όλους τους επίδοξους Kasparov και Karlsen, να δηλώσουν συμμετοχή και να απολαύσουν τις παρτίδες τους , χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα  για τα αποτελέσματα, παρά για το ίδιο το παιχνίδι και την γνωριμία τους με άλλα παιδιά που αγαπούν το σκάκι.

Λεπτομέρειες για το πρωτάθλημα , στην προκήρυξή του,  στο www.skakitrikalon.blogspot.com

Συντάκτης

Άρθρα : 16761
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top