Η Ακαδημία Δήμητρας στο τουρνουά του ΟΠΑΠ

Τα παιδιά της πράσινης Ακαδημίας συμμετείχαν στο μεγάλο τουρνουά

Με μοναδικές εμπειρίες επέστρεψαν από το Φεστιβάλ του ΟΠΑΠ στο Αλκαζάρ οι μικροί της Δήμητρας

 

12928278_10154014176774303_8522266920926571196_n

Σημαντικές παραστάσεις και εικόνες αποκόμισαν  με την παρουσία τους στη Λάρισα οι αθλητές της Ακαδημίας της Δήμητρας/Απόλλων. Ο ΟΠΑΠ διοργανώνει μεγάλα Φεστιβάλ σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας και συμμετέχουν επιλεγμένες Ακαδημίες που είναι μέλη του δικτύου ΟΠΑΠ. Στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο στάδιο Αλκαζάρ πήραν μέρος ακαδημίες από τη Λάρισα, το Βόλο, τη Καρδίτσα και τη Λαμία ενώ η μοναδική ακαδημία από το νομό Τρικάλων είναι η Ακαδημία της Δήμητρας.

Το Φεστιβάλ που διεξήχθη την Κυριακή 3 Απριλίου από τις 9π.μ. μέχρι τις 4.μ.μ διακρίθηκε για τη φοβερή οργάνωση του από τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ και τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομαλή διεξαγωγή αυτής της γιορτής. Το πρόγραμμα πέρα από ποδοσφαιρικούς αγώνες περιλάμβανε και διάφορες αθλοπαιδιές καθώς και ενημερωτικά θέματα (Παραολυμπιακοί αγώνες κτλ.). Η νίκη δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτοσκοπός καθώς η συμμετοχή και η διασκέδαση ήταν το σημαντικότερο σε αυτό το φεστιβάλ. Τα παιδιά ηλικίας 6 ως 12 χρονών έδειξαν να το ευχαριστιούνται και με το παραπάνω ενώ από τους διοργανωτές δόθηκαν δωρεάν μπλουζάκια και γεύματα σε όλους τους Αθλητές.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν πάνω από 800 παιδιά από 12 Ακαδημίες και περίπου 1500 γονείς που παρακολούθησαν τις προσπάθειες από της εξέδρες του γηπέδου. Η Ακαδημία της Δήμητρας συμμετείχε με 7 τμήματα και περισσότερους από 80 αθλητές. Παρόν στο τουρνουά έδωσε και ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Τσάνας και οι προπονητές της Ακαδημίας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.