Βρίσκεστε εδώ: Sportrikala.gr » ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ » ΔΙΕΘΝΗ - ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ » Και ο πρόεδρος της FIFA, Ινφαντίνο στα Panama Papers!

Και ο πρόεδρος της FIFA, Ινφαντίνο στα Panama Papers!

Μπλεγμένος στο σκάνδαλο διαφθοράς Panama Papers φέρεται να είναι και ο Τζιάνι Ινφαντίνο.

Η βρετανική Guardian έριξε «βόμβα» αποκαλύπτοντας ότι ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο έχει εμπλοκή στο σκάνδαλο Panama Papers, το οποίο παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις τις τελευταίες ώρες.

AdTech Ad

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Άγγλων δημιουργούνται πολλά ερωτηματικά για τον ρόλο που είχε ο Ινφαντίνο σε οικονομικά deal κατά το διάστημα που ήταν διευθυντής των νομικών υπηρεσιών της UEFA, αλλά και της εκτελεστικής επιτροπής της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Με βάση την Guardian, η ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία φέρεται να έκλεινε offshore συμφωνίες με πρόσωπο το οποίο εμπλέκεται με το με το σκάνδαλο ξεπλύματος χρημάτων μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πρόκειται για deal που έγιναν από το 2003 έως το 2006 και εμφανίζονται να έχουν την υπογραφή, μεταξύ άλλων, και του Ινφαντίνο.

Το θέμα σχετίζεται άμεσα με το σκάνδαλο που έριξε τον Σεπ Μπλάτερ από την προεδρία της FIFA και γίνεται συσχετισμός ανάμεσα στην επίμαχη εταιρία και την UEFA, που διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή της.

Η ιστορία έχει μπόλικο ψωμί…

Συντάκτης

Άρθρα : 16750
web: www.sportrikala.gr - E-mail: sportrikala@sportrikala.gr

© Sportrikala.gr | Κατασκευή ιστοσελίδας Plushost.gr

Scroll to top